Alla inlägg under augusti 2008

Av Rosanna - 11 augusti 2008 14:38

Hur vanligt är det att man lyckas bränna 1/3 av popcornen i micron under 3 minuter? Jag lyckas!!

ANNONS
Av Rosanna - 10 augusti 2008 19:50

Träffade tjejerna igår för att se och höra på Lars winnerbäck ute på zinken, blev väldigt lyckat och jag mådde bara så bra bra bra. Micke var sällskap hem via sms och han kan jag lovar er, var inte nykter direkt.


- klockan är fyra, det är dags att gå hem, står någon vid min sida?

-Vadå, är det winnerbäck eller?

Jag har starka skäl till att tycka om dig Mona.


Körde runt på motovägen ett bra tag med storasystern, förmodligen för att ta ut lite ilska. Kände mig lite halvdålig efter att ha tillbringat ett flertal timmar i regn igår, men när en vän som skulle byta tåg här i sthlm frågade ifall jag kunde offra mig för att träffa honom så var jag inte sen på att svara ja. Senast var någon gång i början av sommaren förra året, så nu satt vi där och pratade om det mesta som hänt på ett bra tag.


En viss liten fågel viskade i mitt öra att sex med fel kille är som att äta en hamburgare, man vet att man inte borde, men har man tagit första tuggan så kan man inte sluta. Sant? =)

ANNONS
Av Rosanna - 8 augusti 2008 22:30

Ligger här i sängen nu igen, var borta hos nette när hon hade förfest med sig själv eftersom hon skulle ut för sista gången här i sthlm. Satt och snackade en del som vanligt och så innan hon skulle in till stan och jag hem.

Av Rosanna - 8 augusti 2008 14:07

Vaknade upp ett par timmar sedan men fortfarande lika trött för det! Legat här i soffan och börjat om på sex and the city boxen och bara segat. Fått ett brev från skolan som jag verkligen inte ville ha - schemat! er ut som att det blir ett fullkomligt helvete för mig denna period igen.

Av Rosanna - 6 augusti 2008 22:49

Ni vet den där kärleken som man varje gång tror man hittat, men som visar sig vara helt fel när det väl kommer till en punkt i förhållandet? Ni vet när man ställer sig upp på fötterna igen efter ett tag där nere och vill börja jakten igen? Eller de gånger man är i akut nöd efter någon att få hålla om, någon som bryr sig om en och vill ens bästa? När man spenderar en hel del tankar på något som visar sig vara lönlöst?

Och när man nu kommer på sig själv i att vara i en lönlös situation, hur gör man då? Lämnar killen med tankar som "shit, hur galen var den där bruden egentligen?" bara för att vi tjejer är som vi är? Men, jag, som förodligen en hel del andra tjejer , har den där killen vi alltid kan återvända till. Han som alltid väntar där med öppna armar och tar emot oss när vi behöver någon som mest. Varför öppnar vi inte ögonen för honom? Jo, för att det förmodligen är något fel på honom, som vi lika gärna kan länga under mattan ett tag när vi behöver honom. För nej, vi tänker inte påbörja ett förhållande med honom, utan bara ha honom till hands, när vi verkligen verkligen behöver honom.


En kompis till mig, som jag hoppas läser det här, Simon, brukar alltid tala om för mig att vi tjejer tänker alldeles för mycket när jag vill ha honom som bollplank när någon kille gjort mig fundersam. "Ni tjejer tänker liksom livet med en jävla massa omvägar, medan vi killar bara kör rakt in på motorvägen, rak sträcka och inget jävla krångel. Slut tänk Rosanna, lev istället" Och han kanske har rätt, tänker vi tjejer för mycket helt enkelt? Skulle det vara enklare om vi bara siktade in oss på motorvägen och körde rakt fram istället för att svamla i en massa rondeller och ut på småvägarna? Så gasen i botten och håll i er, för nu kör vi!Av Rosanna - 6 augusti 2008 15:13

How I wish I could surrender my soul
Shed the clothes that become my skin
See the liar that burns within my needing
How I wish I'd chosen darkness from cold
How I wish I had screamed out loud
Instead I've found no meaning

I guess it's time I run
Far, far away find comfort in pain
All pleasure's the same
It just keeps me from trouble
Hides my true shape like Dorian Gray
I've heard what they say
But I'm not here for trouble
It's more than just words
It's just tears and rain

How I wish I could walk through
the doors of my mind
Hold memory close at hand
Help me understand the years
How I wish I could
Choose between Heaven and Hell
How I wish I would save my soul
I'm so cold from fear

I guess it's time I run
Far, far away find comfort in pain
All pleasure's the same
It just keeps me from trouble
Hides my true shape like Dorian Gray
I've heard what they say
But I'm not here for trouble.
Far, far away find comfort in pain
All pleasure's the same
It just keeps me from trouble
It's more than just words
It’s just tears and rain

Tears and rain
Tears and rain

Far, far away find comfort in pain
All pleasure's the same
It just keeps me from trouble
Hides my true shape like Dorian Gray
I've heard what they say
But I'm not here for trouble.
Far, far away find comfort in pain
All pleasure's the same
It just keeps me from trouble
It's more than just words
It’s just tears and rain

Av Rosanna - 5 augusti 2008 17:35

Minns ni att jag skrev om majskolven igår? I det här inlägget närmare bestämt. Fick en rätt så intressant kommentar från hemsidan igår, så lyckas jag kan detta komma att bli en väldigt rolig höst! ;)
Av Rosanna - 5 augusti 2008 14:16

Oh remember at 16
Oh the crazy drunken night we had
When i kissed you in the hallway
Then i took you straight to bed

Two years on
And I'm still that same boy i was

No sleeping at night
But I'm going from bar to bar
Why can't we just rewind

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se