Alla inlägg under augusti 2008

Av Rosanna - 12 augusti 2008 19:31

ANNONS
Av Rosanna - 12 augusti 2008 18:44

Sådär, då är jag hemma igen efter ett par timmars flängande hit och dit. Träffade Lihn som sagt och pratade igenom en månads händelser. Satte oss och åt varsin tonfiskmacka på subway och bara pratade en massa. Mitt ögongodis från skolan, Jocke, jobbade som vanlgt i Now butiken i centrum, så jag fick mitt dagliga behov av det godiset!


Träffade tvillingen för att gå och hämta ut biljetterna till imorgon, så nu ligger de i förhoppningsvis bra förvar hos tvillingen.


Åkte till Sigtuna där mamma skulle på tandläkare besök. Så länge hon satt där borta så gick vi runt i stan lite grann, gick längst vattnet och bara chillade. När hon kom tillbaka satte vi oss på ett jättemysigt 1600-tals inspirerat cafe - Tant Brun. Där fick jag i mig min efterlängtade räkmacka medan resten av familjen valde att smaka på de olika pajerna de hade. Åkte hemåt och nu har jag fått i mig lite middag också. I och med middagen fick jag också världens hicka, som hållt på i minst en halvtimme nu, snälla, skräm mig nu! 

ANNONS
Av Rosanna - 12 augusti 2008 11:57

Sådär, nu ska jag dra på mig en tröja och iväg till bussen, blir en hel del flängande idag alltså!

Av Rosanna - 12 augusti 2008 11:43

Ska vi fortsätta på temat med gamla bilder så gör vi det ordentligt! Hur gammal kan jag ha varit här tro? Förmodligen är bilden tagen 2006, om jag minns rätt. :)


Sitter och stör mig något otroligt på Linda Rosings blogg, vet inte vad det är, men sättet hon skriver på får det att pirra i fingrarna och jag vill bara lämna en kommentar "Lär dig att skriva" men jag försöker behålla lugnet så gott det går. Även fast jag väldigt ofta får ta och bara lämna sidan för att det är så jobbigt att läsa, dumt nog så återvänder jag varje dag. Idiotik?


Ska som sagt träffa Lihn snart, och det var ett väldigt bra tag sen vi sågs, så vi har mycket att prata om. Är otroligt sugen på en stor räkmacka så något i den stilen får det nog bli medan jag lyssnar på henne ett tag. Har käkat upp allt det där godiset nu också, så det slipper störa mig ett tag framöver, haha. Ska försöka se om jag hinner träffa Matte imorgon efter hans jobb och innan vi ska på spelningen om börjar halv åtta har jag för mig. Vill hinna knäppa lite bilder också, så förmodligen blir det imorgon bitti. Annars så måste jag hålla i pengarna lite, ska trots allt betala lite räkningar osv nu när lönen kommer den 15, på fredag, men måste få tag på nya block till skolan, då de flesta är helt slut här! Pennor och block, var hittar jag det billigast just nu?

Av Rosanna - 12 augusti 2008 11:15

Sådär, då har jag jobbat i ett par timmar, rakat benen, klätt på mig och fått i en massa små flätor i håret mitt. Ska iväg och fika med Lihn från gamla jobbet inne i centrum och bara prata lite innan jag ska hämta ut biljetterna till imorgon tillsammans med tvillingen min. När hon kommer ner till centrum så ska vi åka iväg till Sigtuna för att mamma lilla ska på tandläkarbesök och ville fika med hela stora familjen där borta efter besöket. Så ser min dag ut för idag.. sen vet man aldrig vad som händer! :)

Av Rosanna - 11 augusti 2008 20:18

Har för ett tag sen kommit ut ur bastun, där jag legat ett bra tag och läst en gammal veckorevyn, skrubbat hela kroppen len och mjuk och framför allt, slappnat av. Men jag har också tänkt lite på vad alla dessa svenska killar som framstår som halvmesiga i mina ögon egentligen gör för "fel" för att jag inte ska orka med dem.


Jag har under ett par år träffat en hel del killar, och de flesta verkar följa samma mönster. t.ex


 kille 1, som jag träffade ett tag efter att jag och min första "riktiga" kärlek gjort slut efter två år, var den typen av kille som antingen bara hörde av sig på MSN eller t.ex via sms på fyllan. Han var också en jävel på att vara dryg, inga leenden här inte, utan raka puckar så långt det gick.


Kille 2 var jag vän med ett bra tag innan han började visa känslor för mig, och självklart, så fort han fick sina känslor besvarade så blev han den där dryga killen han var innan jag lärde känna honom.


Kille 3 lämnade sin tjej för mig, hade det grymt i 3-4 veckor innan han förstod att han saknade sin tjej alldeles för mycket.


Kille 4 hörde av sig efter en blöt natt under nyår bara då och då, oftas när han hade tråkigt, eller ville se vad jag gjorde. Kontrollfreak. Avståndet mellan oss var milslångt och han var en mycket mycket speciell person, svår.


Kille 5 träffade jag för första gången ett par månader sen, träffas då och då och han hör av sig då och då , inget mer med det. Får han inte som han vill, ja då jävlar blir han dryg.


Kille 6 är den personen som hör av sig på fyllan, säger att han saknar mig när han fått i sig ett par öl. Nykter är han dock känslokall och förmodligen vädigt ensam.


Så, dras jag till killar som förmodligen bara vill ha lite sällskap då och då, eller är det något hos mig som drar dessa ensamma må pojkar till mig,som en jäkla mammafigur som jag är?

Av Rosanna - 11 augusti 2008 17:50


Ligger i sängen och har läst klart senaste numret av Glamour, ätit upp minst en tredjedel av allt godis och lyssnat igenom alla låtar på Takidas senaste skiva, Bury the lies. På onsdag ska vi nämligen iväg på Parksommar som går på skansen här i Sthlm för att lyssna på Takida och Blackyard Babies, så jag och tvillingen peppar lite inför det nu. 


Ligger i en tshirt och gamla mjukisbyxor och håret i en stor bulle mitt på huvudet. Finns inget skönare än att ligga här och höra regnet som låter en massa mot det stora ateljefönstret här ovanför mig. Även fast regnet slutade ett bra tag sen så :)


Av Rosanna - 11 augusti 2008 15:39


Jaha, när kan denna vara tagen tro? Om jag minns rätt är den vintern 2005 elelr våren 2006, där ser man!

Nu är det dags för mig att gå in till mamma och pappa och äta äppelpaj!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se