Alla inlägg under augusti 2008

Av Rosanna - 22 augusti 2008 07:11

Efter skolan igår var jag och pappa iväg för att köpa en ny soffa åt mig och tvillingen, en blå söt och skön bäddsoffa blev det från IKEA som nu står framför tvn. Var iväg på en promenad med mamma efter middagen också och pluggade en hel del matte. Idag har jag italienska, matte, historia och litterär gestaltning på schemat innan jag får gå hem.. Ska ställa mig i duschen nu, har sovmorgon och allt :)

ANNONS
Av Rosanna - 20 augusti 2008 19:20

Ska iväg med storasystern min och handla lite mat såhär efter middagen. Gjorde som sagt en tonfiskpaj med tomat, och jäklar vad god den blev ska jag säga! Tränade i ytterligare en halvtimme nu och ska precis byta om för att sätta mig i bilen. Imorgon är det två timmar body balance som gäller, nu jävlar ska jag gå ner i vikt!

ANNONS
Av Rosanna - 20 augusti 2008 16:29

Okej, det är förmodligen inte många männsikor som när de kommer hem försöker att låta bli och bli besvikna när de ser att telefonräkningen inte kommit. Men så är inte jag!  Jag vill ha min räkning nu, helst med det samma, innan jag handlar upp de där sista hundralapparna jag har kvar på kontot. Ge mig min räkning nu!

Av Rosanna - 20 augusti 2008 16:12

Jaha, då var den första av ett x antal skoldagar avklarade. Hur det gick? Äh, fråga mig inte om det gick bra, för det tror jag inte att det gjorde. Att börja dagen med två timmar italienska är som att borsta tänderna innan man ätit något till frukost - helt omöjligt. Men att sedan börja på en matte b kurs och få läxa redan första dagen, det är snäppet värre. Att få sen lunch i ett år, är det värsta som man nästan skulle kunna jämföra med hur det är att ha sitt hatobjekt som lärare i ett mycket histori(a)skt ämne. Men när man kommer in där på lektionen som du verkligen inte ser fram emot, men plötsligt ser du framåt och där sitter killen du spanat på i ett års tid, men inte vågat ens närma dig snubben, det blir inte bättre då. Det blir inte bättre då. Förstår ni det?


Nej, nog med drömmandet, har ju trots allt ämnet redan imorgon igen! Nu ska jag alldeles snart börja på min tonfiskpaj som jag ska göra och sedan blir det att träna i en timme.

Av Rosanna - 19 augusti 2008 18:14

Siktade längre än mot stjärnorna då jag idag råkade göra det där misstaget som alla vi tjejer på hela fängelset - Rudbeck - är rädda för att göra. Snubbla i de där nya välkomstmattorna / dörrmattorna med skon så att jag nästan ramlade omkull. Men, jag räddade min heder, rättade på ryggen och avfyrade ett leende de flesta aldrig sett på en av oss dödliga - colgateleendet.


Skyndade mig dock snabbt till klassrummet där vi skulle vara, hittade en hel del kända ansikten från förr och givetvis så gick brandlarmet när vi satt oss tillrätta i klassrummets hårda stolar. Fick med oss lite scheman, info och kalendrar, nya skåp hittade vi också för den delen! Tog ju dock ett tag för mig att inse vilket skåp jag fått men. Efter detta var det bara att tränga sig in i aulan och lyssna på en man som höll föredrag i en alldeles för lång timme. Hoppade till när jag såg nya matsalen som förövrigt är riktigt jävla het.


Åkte till väsby centrum där vi träffade Cissi, åt varsin macka jag och tvillingen, jag skagen och hon kyckling curry innan vi beställde in en massa glass. Tog oss förbi Now där jag hittade en riktigt fin klänning, dock har jag något som kallas för bröst som hindrade mig från att få plats i den.

Fått i min middag nu också, pasta med lufttorkad skinka och brie så nu håller jag mig nog mätt ett tag framöver. Blir eventuellt en promenad med Nette om ett tag, har en hel del jag måste få ut innan jag kan sova riktigt ordentligt igen.

Av Rosanna - 19 augusti 2008 09:32

Jaha, då var det dags för det där tråkiga och fängelseliknande stället som vi alla kallar för skolan. Närmare bestämt Rudbeck. Var på en tjejmiddag tidigare i sommar där någon hade hört ett rykte om att platsen där Rudbeck ligger har haft ett förtjusande litet fängelse på sig ett mycket bra tag sen. Men rykten är ju oftare något som inte stämmer än något som faktiskt skulle kunna stämma. Dock handlade ju förra årets NT-show om att Rudbeck faktiskt var ett fängelse, och som fängelsedirektör spelade vår allas Nette som gjorde det hela lite roligare. Nog om det här med fängelset nu!


Första skoldagen såhär ska vi bara ha upprop och sådant, få lite papper och info och sedan ska vi tydligen få njuta ett tag av en föreläsning som är obligatorisk. Mannen som ska underhålla oss har tydligen skrivit någon bok om hångel eller något åt det hållet. Dock har jag svaga minnesbilder om att föreläsningen inte skulle innehålla hångel för vår del, utan hur man tar nytta av skoltiden eller något åt det tråkigare hållet.

Av Rosanna - 18 augusti 2008 21:20

Sov sött :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se