Alla inlägg under augusti 2008

Av Rosanna - 28 augusti 2008 21:23

Ligger i sängen med datorn på magen, pratar med kakan som han nuförtiden får kallas och med underbara bästa Andréas, som förövrigt skrev ett inlägg här nere nyss. Fått i mig två koppar med gott kaffe så nu är man pigg och glad. Kakan ska skaffa sig blogg, Andréas kollar biljetter hit och jag har sovmorgon imorgon. Plötsligt finns inte några bekymmer ( man väljer helt enkelt att lägga dem på hatthyllan ett tag ) och livet leker.

ANNONS
Av Rosanna - 28 augusti 2008 20:29

Han ville bara replikera med: cider, flingor, cashewnötter

Tunnelbanan mot Skärholmen

En mamma ~25 med son ~3 kommer in i vagnen. Barnet får syn på en färgad man en bit bort, han pekar på mannen och ropar högt.
Barnet: Mjölk, potatis, pepparrötter!
Mamman tittar ut genom fönstret och låtsas inte höra…
Barnet skriker igen, nu ännu högre, och viftar vilt mot den färgade mannen.
Barnet: MJÖLK, POTATIS OCH PEPPARRÖTTER!
Mannen ler mot ungen, reser sig upp och kliver av. Mamman börjar ge sonen en utskällning som heter duga.
Mamman: Det var tredje gången i dag! Nästa gång får du vara hemma med pappa.

/Andréas


http://www.youtube.com/watch?v=WyDq3g2iiGA

ANNONS
Av Rosanna - 28 augusti 2008 19:37

Hilda och jag har ju som skrivet hållt på och haft djupa samtal om det här med ofrivilliga trekanter, siamesers sexliv osv. Idag tog vi våra djupa samtal ett steg längre; vi började planera lite på att göra projektarbete om detta ämne. T.ex skriva en instrudiktionsbok om hur man som tjej/kille har sex med ett siamesiskt tvillingpar. Boken skulle ge tips och råd på hur man hanterar liknande dilemman så som ; vem är det som egentligen njuter om de bara har ett könsorgan men två huvuden? Kan komma att bli något stort det här, så akta er!

.

Av Rosanna - 28 augusti 2008 19:10

Bulle + kaffe = rosanna bloggar om ett tag

Av Rosanna - 27 augusti 2008 21:00

Haft en rätt så lugn dag idag, men kroppen verkar tycka att jag stressar för mycket då jag kom hem och somnade fort som tusan i sängen. Innan hemfärd hann jag med lite shopping, dock inte kavajen, men en hel del annat smått och gott. Hann även sätta mig ned med Manne i Sollentuna och prata lite innan tvillingen min kom. Nu ska jag sova, försöka orka ta mig till skolan imorgon!

Av Rosanna - 27 augusti 2008 19:54

Ta mig bara så jävla långt ifrån. Någonstans där jag slipper tänka, se eller känna dig. Vill bara fly undan alla känslor, för det är inte kul längre.

Av Rosanna - 26 augusti 2008 09:06

Sådär, då står jag och är förbannad över min jävulska dag idag här i skolan. Går som vanligt från åtta till sex idag, har tre tvåtimmars lektioner och en entimmas lektion, resten är lunch och tröga raster. Står i datorsalen nu för att vi skrev ett test på eng b nu på morgonen, ska snart tillbaka och rätta det själv. Efter det är det body balance a, lunch / mentorstid , litterär gestaltning och finska som gäller.. döda mig! Nu ska jag möta upp Hilda :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se