Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

Inte förvånad

Av Rosanna - 31 augusti 2008 20:18

Sådär, då har man stått i duschen för sig själv och njutit till max av det varma vattnet och sjungit med i Hinderlåtarna som spelats på högsta volym här inne hos mig. Skulle behöva en riktigt het karl som kunde massera mig tills jag somnade, kan slå vad om att jag vaknar upp imorgon med ont i hela ryggen. Något jag också hade kunnat slå vad om innan helgen var att en viss kille skulle hörde av sig efter ett par öl i kroppen då han undvikit mig hela veckan. Något som inte är ovanligt från hans sida alltså.

Tryckt i mig en måltidsersättningsbar precis och litervis med vatten, ska snart smörja in mig och fixa till väskan inför imorgon. Skulle behöva en het karl som skulle städa upp här efter mig och tvillingen med. Ser verkligen ut som ett bombnedslag här borta.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Andréas

31 augusti 2008 22:21

Så alltså hur många "heta män" är det totalt du behöver, minst två iaf eller? Om inget annat känner jag en kille som har en "eskort service" firma ;)

 
Ingen bild

Rosanna

1 september 2008 14:45

Andréas, jag behöver fler än du tror! :) Numret till denna kille är..?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se