Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

Slut på osten! En cheesburgare med extra cheese...Tack!

Av Rosanna - 31 augusti 2008 02:11

Det är inte varje natt som Burger King har slut på osten och en allmänt dragen kille i kön bakom mig vill beställa en Cheesburgare med extra cheese trots det!

Tog tåget in till Lund, allmänt chill kväll ganska varm. Rosanna sover, är lite förkyld.. och jag gästbloggar här lite.

Sms'a Rosanna och hälsa hon ska krya på sig och ha en superhärlig söndag!

/Er bloggande Andréas

 
ANNONS
 
Petrus nyquist

Petrus nyquist

31 augusti 2008 18:40

Har tyvärr inte Rosanna's nr, men krya på dig söt. Kramar

http://petrusnyquist.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se