Direktlänk till inlägg 29 augusti 2008

Om inte Nette kan ta sig till Sthlm får Sthlm ta sig till Nette.

Av Rosanna - 29 augusti 2008 21:32

Ligger här i soffan med en massa ljus tända runt om, har fullkomligt hällt i mig te för att värma min värkande hals och sett på sex and the city. Mitt i allting fick jag ett underbart och förmodligen onyktert samtal från Nette som bor en timme och fem minuter med tåg ifrån mig. Kollat biljetter nu efter samtalet och de är ruskigt billiga just nu, kanske slåt till på en helg snart.

Annars har jag haft det sådär idag, body balance lektionen utomhus igår fick mig att må ännu sämre idag och till råga på allt fick jag inte riktigt min skönhetsömn som jag behövt. Skulle ha suttit hos någon brud i bollstanäs på fest just nu, men storasystern bangade. Imorgon ska jag upp tidigt och hämta ut papper och skit, sedan försöka få tid att fixa naglarna på!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se