Direktlänk till inlägg 25 augusti 2008

Smärta

Av Rosanna - 25 augusti 2008 17:25

Varför ska det här med känslor vara så himla svårt?Helgen var som jag misstänkte, otroligt lugn och seg. Nu i helgen blir det att springa tjejmilen, så måste börja varva ner lite i mitt stressiga liv känner jag. Sov en natt på min nya bäddsoffa - och skön var den!

Skola idag också, 08.20 - 16.00 , gick hem runt 15. Schoolsoft fungerar igen, men hälften av mina kurser finns inte med på mitt schema.. hmm?

Fått lön också, så nu är man ytterligare några tusenlappar rikare vilket känns mycket skönt nu när jag kommit på att höstgarderoben behöver förnyas.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se