Direktlänk till inlägg 23 augusti 2008

Ofrivillig trekant? Fortsättning

Av Rosanna - 23 augusti 2008 15:23

En kommentar från P fick mig att återvända till det här med siamesiska tvillingar...  Vad tror ni? Jag tackar och bockar i vilket fall som helst för att jag och tvillingen är någonlunda normala iallafall.


Intressant frågeställning tycker jag. Hur pass siamesiskt menar du? Har kroppen ett eller två könsorgan?

Ifall båda ska dela på ett könsorgan, vem är det då som kommer när dom har sex?

av P den 23 augusti 2008 kl 12:28  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se