Direktlänk till inlägg 18 augusti 2008

Låglaktos mellanmjölk

Av Rosanna - 18 augusti 2008 10:42

Då var jag hemma hos mamma och pappa igen efter en liten runda med pappa i olika affärer på jakt efter lite mat. Fick köra en hel del och jag vet inte riktigt hur många näradödenupplevelser pappa fått men men.. Sitter här med frukost bestående av mackor med lufttorkad skinka och brie! Har börjat få mina misstankar om att jag är laktosintolerant, och ska försöka prova med en massa andra produkter så länge de reder ut saken, inte kul för mig som verkligen älskar mjölkprodukter!

 
ANNONS
 
A

A

18 augusti 2008 11:06

Haha, kanske det :P
Men det tänkte inte jag på, glad i hatten och allt!

http://anniina.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se