Direktlänk till inlägg 18 augusti 2008

Sista dagen av frihet.

Av Rosanna - 18 augusti 2008 08:01

Börjar skolan imorgon då vi ska ha upprop och en obligatorisk föreläsning om något udda valt ämne antar jag. Redan halv ett ska vi befinna oss i skolan, och just idag känns det mer eller mindre som om skolan är ett fängelse vi bara fått någon dag ifrån.

Att jag vaknar upp redan halv sju på min sista lediga dag är helt sinnesjukt, men jag kunde inte somna om och olika tankar surrar runt i huvudet på mig.. Fått i mig tre stora glas vatten just precis och ska väl snart även få i mig lite frukost hade jag tänkt. Vad som händer sen är en bra fråga, det återstår att se. Ska iväg och handla lite mat om ett tag dock! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se