Direktlänk till inlägg 11 augusti 2008

Svenska killar

Av Rosanna - 11 augusti 2008 20:18

Har för ett tag sen kommit ut ur bastun, där jag legat ett bra tag och läst en gammal veckorevyn, skrubbat hela kroppen len och mjuk och framför allt, slappnat av. Men jag har också tänkt lite på vad alla dessa svenska killar som framstår som halvmesiga i mina ögon egentligen gör för "fel" för att jag inte ska orka med dem.


Jag har under ett par år träffat en hel del killar, och de flesta verkar följa samma mönster. t.ex


 kille 1, som jag träffade ett tag efter att jag och min första "riktiga" kärlek gjort slut efter två år, var den typen av kille som antingen bara hörde av sig på MSN eller t.ex via sms på fyllan. Han var också en jävel på att vara dryg, inga leenden här inte, utan raka puckar så långt det gick.


Kille 2 var jag vän med ett bra tag innan han började visa känslor för mig, och självklart, så fort han fick sina känslor besvarade så blev han den där dryga killen han var innan jag lärde känna honom.


Kille 3 lämnade sin tjej för mig, hade det grymt i 3-4 veckor innan han förstod att han saknade sin tjej alldeles för mycket.


Kille 4 hörde av sig efter en blöt natt under nyår bara då och då, oftas när han hade tråkigt, eller ville se vad jag gjorde. Kontrollfreak. Avståndet mellan oss var milslångt och han var en mycket mycket speciell person, svår.


Kille 5 träffade jag för första gången ett par månader sen, träffas då och då och han hör av sig då och då , inget mer med det. Får han inte som han vill, ja då jävlar blir han dryg.


Kille 6 är den personen som hör av sig på fyllan, säger att han saknar mig när han fått i sig ett par öl. Nykter är han dock känslokall och förmodligen vädigt ensam.


Så, dras jag till killar som förmodligen bara vill ha lite sällskap då och då, eller är det något hos mig som drar dessa ensamma må pojkar till mig,som en jäkla mammafigur som jag är?

 
ANNONS
 
Little Peaché

Little Peaché

11 augusti 2008 22:15

Sv: Tack hjärtat!

http://littlepeache.webblogg.se

 
Evelina

Evelina

12 augusti 2008 06:15

Killar är svåra att förstå sig på :p

http://evvvelina.blogg.se

 
Ingen bild

linda

14 augusti 2008 20:18

eller så kanske du bara måste inse att killar bara vill ha dig för en enda sak.

 
Ingen bild

Rosanna

14 augusti 2008 21:07

Sv till Linda

Så kan du ju också se på saken! :)

 
Ingen bild

thunderstorm

17 augusti 2008 19:51

Även om jag inte känner dig irl & att vi numera inte snackar på msn så vet jag att du e en supergullig tjej med både hjärta, humor & ett leende som krossar hjärtan - en sån som man blir glad av att snacka med (säkerligen också av att umgås med). Du kanske helt enkelt bara dels har en fallenhet för att dras till killar som egentligen inte är så mycket att hänga i julgranen & dels kanske sådana killar dras till dig - vem skulle inte göra det liksom. Vet dock hur det e eftersom jag har en fallenhet för att dras till alldeles fel typ av tjejer & fel typ dras till mig. Ödet eller nåt, vad vet jag. Huvudsaken är att vi, både du & jag, förtjänar någon som är bra - i ordets verkliga betydelse - & inget rikspucko som behandlar en illa - oavsett om det innebär otrohet, dryghet, brist på känslor eller liknande. Och du Rosanna - förtjänar enbart det bästa din söta knasboll! :)

 
Ingen bild

Rosanna

17 augusti 2008 19:59

Thunderstorm, hittar dig inte på msn, men tack så himla mycket för en jättefin kommentar. Och ja, du och jag förtjänar någon som är bra, hittat henne än? :)
Kram!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se