Direktlänk till inlägg 11 augusti 2008

Parksommar

Av Rosanna - 11 augusti 2008 17:50


Ligger i sängen och har läst klart senaste numret av Glamour, ätit upp minst en tredjedel av allt godis och lyssnat igenom alla låtar på Takidas senaste skiva, Bury the lies. På onsdag ska vi nämligen iväg på Parksommar som går på skansen här i Sthlm för att lyssna på Takida och Blackyard Babies, så jag och tvillingen peppar lite inför det nu. 


Ligger i en tshirt och gamla mjukisbyxor och håret i en stor bulle mitt på huvudet. Finns inget skönare än att ligga här och höra regnet som låter en massa mot det stora ateljefönstret här ovanför mig. Även fast regnet slutade ett bra tag sen så :)


 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

11 augusti 2008 18:28

Sv:
Okej vad kul :D Jag tycker det är roligt att övningsköra & jag längtar efter mitt körkort! :)

http://enlitenhannas.blogg.se

 
Emelie

Emelie

11 augusti 2008 19:09

Åh jag måste köpa nya glamour :D

http://celebratelife.blogg.se

 
Little Peaché

Little Peaché

11 augusti 2008 19:23

Sv: Åh tack hjärtat! Jag sitter i en hängmatta som är för barn så fotoshooten slutade med min rumpa i jorden och fläckar på min nya klänningen. Argt fräste jag åt min kille och gick med höga klackar till ica medan han skrattade hysteriskt åt min smutsiga rumpa! =) Att vara modell är icke alltid särskilt glammigt! ;)

http://littlepeache.webblogg.se

 
Little Peaché

Little Peaché

11 augusti 2008 20:28

Sv: Haha ja. Fast de bilderna tas ju oftast i typ Afrika och så där det finns sol. Men sen finns de ju de fotografer som vill ta bikini bilder i ishotellet och DET är ju riktigt oglammigt alltså! =) grymt kallt!

Kram på dig

http://littlepeache.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se