Direktlänk till inlägg 10 augusti 2008

Lars Winnerbäck , zinken

Av Rosanna - 10 augusti 2008 19:50

Träffade tjejerna igår för att se och höra på Lars winnerbäck ute på zinken, blev väldigt lyckat och jag mådde bara så bra bra bra. Micke var sällskap hem via sms och han kan jag lovar er, var inte nykter direkt.


- klockan är fyra, det är dags att gå hem, står någon vid min sida?

-Vadå, är det winnerbäck eller?

Jag har starka skäl till att tycka om dig Mona.


Körde runt på motovägen ett bra tag med storasystern, förmodligen för att ta ut lite ilska. Kände mig lite halvdålig efter att ha tillbringat ett flertal timmar i regn igår, men när en vän som skulle byta tåg här i sthlm frågade ifall jag kunde offra mig för att träffa honom så var jag inte sen på att svara ja. Senast var någon gång i början av sommaren förra året, så nu satt vi där och pratade om det mesta som hänt på ett bra tag.


En viss liten fågel viskade i mitt öra att sex med fel kille är som att äta en hamburgare, man vet att man inte borde, men har man tagit första tuggan så kan man inte sluta. Sant? =)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se