Alla inlägg under juli 2008

Av Rosanna - 7 juli 2008 11:16

Usch, ni vet sådär när gamla minnan väcks till liv och man har svårt att släppa sakerna.. Hände två jävla gånger under samma kväll igår, ska jag aldrig få glömma?

ANNONS
Av Rosanna - 6 juli 2008 23:12

såå, matchen slutade grymt tråkigt, var inte heller så jäkla bra fotboll det där de spelade heller. Hittade dock en grymt snygg snubbe som jag bara ville lägga vantarna på, men nej.. Satte oss och åt efter matchen dock då vi kände oss jättehungriga, blev en räksallad för mig, och pizza för de andra tjejerna.


Ligger i soffan nu och ser på lite biljetter från Jönköping hem till sthlm.. ska ju till Borås på söndag om en vecka, men när jag ändå är där tänkte jag försöka klämma in en tripp till Simon , kännt varandra i flera år, så nu börjar det ju bli dags ;)

ANNONS
Av Rosanna - 6 juli 2008 15:27

Ouuh vad härligt!

Låg ute och solade när grannens katt, Timba , valde att mysa med mig en massa.
La huvudet på min mage och där låg vi och njöt av det fina vädret :)
Tjockade i mig rabarberpaj med vaniljsås som mamma gjort och sedan efter ett par timmar var det dags för lunch,
fläskfile med bea och pommes, mums. Nu ska jag klä på mig lite grann, sminka mig och packa väskan.


Har försökt få in detta inlägg säkert 4 gånger nu, ger upp snart.

Av Rosanna - 6 juli 2008 08:45

Råkade somna mitt i scrubsmaan som gick på sexan igår kväll, vaknade upp till en riiktigt läskig film och var såpass borta att jag trodde det var jag som bytt kanal. Tassade mig upp från soffan och ner i sängen och somnade direkt kan jag lova.


Låg som sagt på stranden igår i ett par timmar, tog också årets första dopp, svinkallt men skönt när man legat och pressat i timmar. Cyklade sedan iväg till jobbet där det var så segt att jag höll på att somna flera gånger om. Åkte hem från jobbet, åt lite middag och satte mig bekvämt i soffan för scrubsmaran.


Idag är jag ledig, så idag blir det bara lugnt och skönt. Ska iväg lite senare med tåget och så för att heja fram vårat kära AIK till vinst igen. Har fribiljetter sedan länge, så det var riktigt kul att det var en dag då jag äntligen är ledig, och ledig är jag även dagen efter!


Nu ska jag mysa med mamma, äta frukost ihop osv.

Av Rosanna - 5 juli 2008 10:02

Tog på mig en grymt snygg klänning igår, svart med stora blommor på, de höga svarta skorna och en massa smink. Slängde ner tre par klänningar åt Lihn och fick pappa att skjuttsa ner mig till stationen. Mötte Mona på tåget och blev som sagt hämtade av Emil & Lihn med bilen. Åkte iväg till Sigtuna och åt en jäkla massa mat hos Lihn, drack gott och hade det kul. Träffade på en massa nya människor, kom på att jag saknade Risto helt plötsligt och delade ut pussar hit och dit.


Resten är historia.


Kom hem runt två tiden då det egentligen inte var världens drag. Satt uppe några timmar när jag hade kommit hem dock..Pratade med Eric ett bra tag, men då min mobil inte verkade gilla hans så gav vi upp efter någon timme eller så. Sussade sött tills klockan ringde runt nio.


Har hunnit äta frukost nu, pratat en hel del med mamma, och nu väntar jag på att storasystern ska komma hit så kan vi åka och bada & sola fram tills 14 tiden då jag ska cykla iväg till jobbet :) Skönt med strand bara 5 minuter ifrån sig, blir många stranddagar då kan jag lova!


Jobbar från 15 till 19 idag, sedan ska jag nog hem och bara slappa, om inte det händer något annat roligt ikväll.. Är ledig imorgon, och runt fyra tiden ska jag möta Hilda och förhoppningsvis storasystern för att dra in mot Råsunda och njuta av att se Aik spela fin fotboll :)


Av Rosanna - 4 juli 2008 09:31

Juste, kom på att jag ska jobba 11 - 15 idag, skynda mig hem och byta om till en vit skitsnygg klänning från zara i barcelona och därefter möta Mona på tåget till märsta där vi blir hämtade av Linn och hennes kompis Emil. Kommer inte sova hemma i natt, så vi hörs förmodligen imorgon :)

Av Rosanna - 4 juli 2008 09:27

Springer runt i min grymt fina jobbartröja *ironi* och ska sminka mig, måste iväg lite tidigare till jobbet för att svänga förbi prisextra.. blää vad jag hatar att inte komma ihåg saker i tid! Igår pratade jag med Hilda i ett par minuter, på mindre än två minuter hann hon påminna mig om saker som jag verkligen hade glömmt bort! Så nu kom jag på att jag har två biljetter till aikmatchen på söndag, förmodligen ska storasystern med, om inte, vill någon med?

Av Rosanna - 3 juli 2008 19:39

Jag skulle nog behöva spy i 2 -3 timmar för att må bra igen.

Helvete vad illa det är när man inte har ätit annat än frukost och mamma gör ens favoritmat.. Magen är rund och fin nu iallafall, ser ut som om jag väntade barn och var i 2 -3 månaden.. nästan :) Nu ska jag försöka cykla till storasystern, utan att spy på vägen dit alltså.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se