Alla inlägg under juli 2008

Av Rosanna - 9 juli 2008 17:10

Lyckades somna i sängen efter att vädret börjat vända lite, så där sov jag i tre timmar tills nu, skönt! Då jag bara fått i mig lite gröt & mackor tills nu, så känner jag Igen att jag är hungrig som ett troll, och vad passar då bättre än en varma koppen i smaken Tomat och basilika med lite extra mycket basilika då jag tycker att basilikasmaken försvinner helt? :)


Och ikväll är jag ensam. E-n-s-a-m.

Hade hoppats på att Fredrik skulle stannat hemma vecka ut, men ikväll ska han ut och öla, så njaa, där sa jag nej. Så antingen kommer någon av er som vet var jag bor hit med en stor kladdkaka eller liknande och gör mig pigg & glad igen! För tro mig, det behöver jag..

ANNONS
Av Rosanna - 9 juli 2008 12:11

Och ja, nu är jag äntilgen vaken igen. Låg och slappade i soffan tills klockan visade två på mobilen, och då kände jag att jag borde ha varit i säng lite tidigare. Satt upp och var så förbaskat hungrig, men orkade inte göra ett skit åt det.


Nu ska jag snart få i mig mat och sedan gå ner och sola, försöka bli något snyggare ;)

ANNONS
Av Rosanna - 8 juli 2008 22:40

Äh, ta er i röven och gör något fult, jag orkar inte med allt.

Av Rosanna - 8 juli 2008 16:13Och ja, jag älskar brie mer än någonting annat ätbart i världen, det är därför jag väljer att skriva två inlägg samma dag under namnet "Brie". Och ja, jag håller mig jävligt snygg av att äta 5 mackor till mellis när jag vet att jag ska bort och äta ännu mer där. Och nej, jag har inte lättmjölk i mitt kaffe. Och ja, visst är duken snygg på bordet? Ny, från Marimekko.

Sen gillar jag faktiskt tanken på att om man har en bra klänning på sig under hela sommaren så syns inte de där extrakilorna jag lovade att gå ner innan sommaren.  Den dagen då en grymt sexig karl bjuder mig på en resa där jag får följa med på en ost & vin provning någonstans i världen, den dagen ska jag älska honom lika mycket som mig själv.

Av Rosanna - 8 juli 2008 15:52

AAAAaaah, storasystern ska hämta en katt på fredag, och jag ska med!! Ooooh, *dansar glädjedansen*

Av Rosanna - 8 juli 2008 15:30


Och nej, detta är inte vår bästa sida, vi är mycket , mycket snyggare egentligen.. när vi är beredda på att kortet tas och vi inte ska skoja till det. Punkt slut.

Av Rosanna - 8 juli 2008 12:19

Är så grymt mätt efter att ha fått i mig pasta med persilja, tomat & brie, herrejesus vad min mage blev gigantisk! Utan att ha lyckats ragga med någon ner till centrum ska jag väl göra det själv, kolla lite efter heta skor & underkläder, sedan som sagt träffa systern. Puss!

Av Rosanna - 8 juli 2008 08:59

Ooh om man ändå hade haft ett internet som vill fungera när jag vill att det ska fungera! Typ de kvällar man är alldeles ensam och vill försöka hitta någon på msn som vill se på film eller liknande smörja.


Igår åkte jag hem till min kära storayster runt lunchtid, åt tacos och satte upp lite gardiner innan vi hamnade i soffan framför ett avsnitt av SATC, möblerade om samtidigt som ännu fler avsnitt rullade fram, fikade lite och såg som sagt på ännu fler avsnitt. Idag ska jag möta upp storasystern i centrum där jag ska försöka hitta ett par skor, sedan åker vi hem till henne, äter middag & färgar hennes hår, samtidigt som vi ser på SATC, är det inte gyrmt med såhär pissigt väder så man får en anledning till att stanna hemma i soffan och se på en massa fantastiska skor, kläder & väskor?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se