Alla inlägg under juli 2008

Av Rosanna - 11 juli 2008 19:22

ANNONS
Av Rosanna - 11 juli 2008 18:29

Hur länge ska man behöva stå ut innan man får lov att ställa sig upp och skrika?

ANNONS
Av Rosanna - 11 juli 2008 17:08

Helvete vad regnet öser ner!! Jag som lyckades bränna mig på stranden idag skulle lätt vilja gå ut och kyla ner låren i det kalla vattnet..Bara låta regndropparna nudda all hud och njuta av att det blir kallt. För hur mycket jag än smörjer in mig i en kall kräm så förblir huden stekvarm!Av Rosanna - 11 juli 2008 15:17

Idag har jag haft världens far & dotter-dag , har övningskört, ätit lunch ( lammfärsbullar & potatismos ), plockat körsbär, hjäpt varandra osv. Han är det bästa som finns.

Annars har jag legat på stranden ett tag idag, badade i 20 - 30 minuter innan jag kände att benen började frysa, men mysigt var det :) Låg sen och torkade i solen, läste lite och lekte med tårna i sanden. Åkte hem och åt lunch med pappa, sen har jag bara suttit  här ute på balkongen med en stor kopp te och bara njutit av att det går att sitta ute ett tag.


Uooups, jag borde inte ha skrivit det där, för nu kände jag regndroppar i nacken. Fick flytta in med hela kalaset igen då.


Sitter och lyssnar på Carla Bruni , inte för att jag förstår ett ord franska, men det låter fint när hon sjunger det.. Och visst är hon snygg i detta videoklipp?
Av Rosanna - 10 juli 2008 22:12

Ooh vad mysigt!

Var nere vid stranden med Uno och badade ett tag, satte oss i lekparken utanför skolan och snackade en hel del om allt möjligt. Gick hemåt med Matteh i telefonen när jag fick syn på att Katja & tvillingen min satt ute på balkongen och drack te. Så jag gjorde dem sällskap och nu drog vi ut bärbara hit för att lyssna på lite musik osv.. Blir nog en hel del film inatt, ska dock upp runt 9 imorgon för att åka och hämta katten med storesystern :)

Av Rosanna - 10 juli 2008 19:28

Alla som blivit asförbannade på jobbet och jobbat i 7 timmar idag räcker upp en hand.Usch, jag har så lätt för att bli förbannad på korkade människor som kommer fram till en på jobbet.. Usch. Nu ska jag snart byta om till bikini, slänga ner en handduk och möta Uno.

Av Rosanna - 10 juli 2008 09:59

Är det inte helt otroligt att klockan inte ens är 10 än men jag har hunnit med både frukost & lunch?! Jobbar 11 - 17, så för att kunna klara av dagen utan en lunch så åt jag innan, smart va?  Dessutom har jag hunnit prata med Lihn i telefonen också, hon ringde och frågade ifall jag höll på att sminka mig eftersom det var ett tag kavr tills jag skulle börja jobba. Yes, hon svamlade ett bra tag, nervös som hon var för att träffa den där skånepojken som hon har som kompis..Efter jobbet idag, ska jag och Uno förmodligen ta ett nattdopp, vilket vi planerat att göra i evigheter...

Imorgon ska vi hämta katten med, så när jag är ledig ska jag mysa med katten:) Nu ska jag cykla till jobbet, puss

Av Rosanna - 9 juli 2008 21:13

Ohoo, nu har jag värmt upp lite couscous med kyckling i mangosås, dricker vatten och ser på någon film som kommer på sexan, ska snart tvätta ansiktet & lägga mig och sova.. ska trots allt upp redan 8 imorgon :(

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se