Alla inlägg under juli 2008

Av Rosanna - 19 juli 2008 17:21

Efter ständigt påfrestande krav och vädjande rop på uppmärksamhet från Simon Jerez sida så är det nu dags för mig att än en gång ta upp honom som ett ämne i bloggen. Vore det inte lämpligt om jag gjorde en hel kategori tillägnad honom? Denna gång var det på msn som Simon plötsligt försökte med sitt vädjande. Han bad mig att skriva om att vi skickade musik till varandra och snackade om hur han fattat tycke för finsk musik. Jag tyckte det var väldigt kul i och med att Simon Jerez faktiskt är svenskchilensk och förmodligen inte förstår sig på ett ord av de dessa underbara finländare sjunger.


jerez säger:

du får skriva i din blogg att vi har värsta musik stunden


Mitt förslag på vad jag skulle skriva om honom var detta :


Rosanna "sätter en snigel i ögat på dig" säger:

"Hej hej bloggen, idag har jag och Jerez ( som för övrigt dissat mig hela sommaren ) världens musikstund på msn, nästan som när man var liten och hade roliga timmen, då man fick ta med sig en blandskiva med en massa bra låtar ( tyckte man då ) och spelade upp dem för resten av klassen, men eftersom alla är så olika så blev det ju en hel del olika låtval, så bytandet av låt var ett faktum.  Men iallafall  så Jerez gillar finsk musik,  fast han inte fattar ett skit av vad de säger, man han är tuff tycker han"Avslutar det hela med att lägga upp en bedårande bild på Simon Jerez.

 Var dock tvungen att meddela er alla att Simon inte är rakad på denna bild, så vänligen ta hänsyn till det.ANNONS
Av Rosanna - 19 juli 2008 14:24

Sjukskrev mig i natt från jobbet då jag vaknade och mådde riktigt dåligt. Har fått i mig lite mat nu och ska städa undan lite här borta. Köpte mig en ny mobil igår med som jag ska lära mig att förstå mig på också. Köpte också en ny klänning från Åhléns som både jag och Katja tyckte var jättesöt, så ännu en i min lilla samling! Men nu blir det att dra fram dammtrasan & dammsugaren, städa undan alla klädhögar och göra något vettigt...


 Puss

ANNONS
Av Rosanna - 18 juli 2008 20:20

Jobbar 07.30 - 15 imorgon, döda mig!

Av Rosanna - 17 juli 2008 23:40

Och nej, jag tål bara inte dryga människor som dig, så ge upp nu och lätta lite på din hårda yta.

Av Rosanna - 17 juli 2008 23:36

Ouah, säg någon som har lika ont i ryggen & huvudet som jag! Jobbade 11 - 17 idag, så nu är jag trött som satan...


Gick rätt så bra på jobet idag, tålamodet höll på att spricka dock, men det händer väl alla då och då. Ligger här i soffan och ska alldeles strax byta om och hoppa ner i sängen. Ska luncha & shoppa med Katja imorgon, bestämt träff runt klockan två så. Men innan det ska jag och pappa ta en tripp in och kolla efter en ny mobil, jag börjar ge upp min nu..


äsch, sov sött!

Av Rosanna - 17 juli 2008 09:56

Hhhmm, hade jag fått välja hade jag sovit bort denna dag då vädert är helt jävla tråkigt & jag ska jobba om bara någon timme. Klätt på mig, sminkat mig och ätit frukost, ska packa väskan nu och dra iväg med cykeln.


Bio ikväll någon?

Av Rosanna - 16 juli 2008 23:01

Kom hem ett tag sen, var en sväng till Nette där vi låg i soffan och snackade, åt gods och såg på tv. Är så förbannat seg i kroppen så jag ska nog ta och sova alldeles alldeles snart.. Först ska jag bara tvätta ansiktet & tänderna, fixa väskan inför imorgon och försöka få Skeppet att vakna till..


Puss!

Av Rosanna - 16 juli 2008 16:59

Kom hem ett par timmar sen med fyra par skor tre par från skopunkten och ett par från Belle, en ny bikini från Salming och ett hallonrött/rosa  linne från BjörnBorg. La mig ute och solade i en timme innan jag plockade ite vinbär i trädgården. Sitter och lyssnar på The black Crowes nu och funderar på att snart börja laga middagen - färskpotatis med lax :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se