Alla inlägg under juli 2008

Av Rosanna - 28 juli 2008 21:47

Den här bilden får beskriva hur jag kände mig förra veckan. Och jag tror jag mår så fåligt just nu, utan en droppe i mig. Känner att huvudet kommer att gå sönder snart, tandköttet riva upp tills jag yuppar av och ryggen kommer att ta död på mig förr eller senare.
Har dock ingen bild som kan få beskriva hur mycket fäg jag fått idag, men det tar vi en annan gång helt enkelt. Ligger i soffan just nu och ser på Satc som vanligt.. pratar med Joonas på msn och funderar på att ta mig ännu en alvedon och försöka somna. Imorgon blir det Ikea med systrarna!

ANNONS
Av Rosanna - 27 juli 2008 19:48

Igår spenderade jag dagen på jobbet, började halv sju och slutade klockan tre. Gick rätt så bra det, vi utgör ett bra team jag och storasystern min!


Efter jobbet skyndade jag mig iväg till donken på vasagatan för att möta upp Joonas och Teemu som som sagt är på besök från Finland. Efter många om och men åkte vi hem till mig, la oss i trädgråden och solade tills vi tröttnade, åkte ner till stranden innan middagen också. Åt middag med familen och fick efterrätt efter. Kvällsolen låg på och det var riktigt mysigt.

 Killarna åkte in till stan och hotellet runt halv nio,somnade kort efter.


Vaknade upp halv fem i morse och det första jag fick ut ur mig var ett "helvete", kollade på mobilen och hade fått en godnatt sms från Joonas och ett antal samtal från festande medmänniskor, suck. Åkte in till jobbet och jobbade från halv sju till halv två, efter det träffade jag Joonas vid centralen. Satte oss nere vid vattnet och myste ett bra tag i solen, snackade en massa, kollade in fiskarna under oss och bara chillade. Han och resten av grabbarna skulle iväg till båten runt halv fyra, så vi träffade dem och de åkte iväg. Hemåt åkte jag med, men somnade på tåget så allting försenades en hel del. Åkte en hel del bil med storasystern också :)


Har suttit och försökte skriva det här inlägget i två timmar nu, sitter och ser på Satc med syskonen så :)

ANNONS
Av Rosanna - 25 juli 2008 19:39

Henrik tyckte jag skulle passa på såhär innan sovdags att bli utmanad av honom.regler: posta reglerna först. svara på alla frågor. skicka vidare utmaningen till andra bloggare. när du postat dina svar, berätta för den som utmanade dig.

fem saker som finns på din Att-göra-lista idag.

1. Packa ner alla jobbarkläder i väskan

2. Borsta tänderna

3. Ha ångest inför imorgon

4. Se på SATC

5. Somna i tidvad gjorde du för tio år sedan?

 Skulle precis börja ettan, hade sommarlov, sprang runt som en och en annan tok , brunbränd förmodligen och glad. Aldrig ångesten inför morgondagen. :)


ställen du bott på?

Har alltid bott i upplands väsby.


fem saker du skulle göra om du var biljonär?

1. Skaffa pool

2. Skriva en massa böcker

3. Äga en resturang

4. Resa jorden runt

5. Ta hand om nära och kära


Utmaningen går nu vidare till:


http://hildalindbergs.blogg.se/

http://anniina.blogg.se/

http://lyxpaket.blogg.se/

http://petrusnyquist.bloggagratis.se/

http://musicandfriends.blogg.se/


Av Rosanna - 25 juli 2008 19:00

Igår var jag nära på att försova mig från körlektionen jag hade, men vilken jag helt hade glömt bort.. så skyndade mig till bussen och sedan fick jag sätta mig i bilen och köra iväg. Efter det plockade pappa och tvillingen upp mig och vi åkte iväg till elgiganten för att köpa en tv åt storesystern och hennes snubbe som båda var på jobbet. Fick med mig hela SATC boxen också, så nu helvete blir det dvdspelaren som kommer gå på non - stop!

Risto kom förbi och vi låg och solade ett bra tag innan vi tog bilen till glädjen och köpte en massa glass. Senare under kvällen blev det lite utgång och sådant skoj.
Vaknade tidigt imorse för att äta frukost och städa lite, sen när vi väl fått i oss lite frukost och satte oss på bussen på väg in till stan. Åkte in dit för att få en gelenagelförlägning som jag blev riktigt nöjd med! Stället ligger vid tunnelgatan 1 och Katya som är en vän till mamma är riktigt trevlig. Var riktigt skönt att få bli ompysslad ett tag, ett ganska långt tag dock, satt där i nästan en timme och en halv.  Efter att både jag och lillasystern fått nagalran fixade så träffade jag Joonas och hans kompis som är i staden för tillfället. Åkte hem och proppade i mig en kebabtallrik och här sitter jag nu.. ser på SATC och funderar på att tvätta ansiktet och gå och lägga mig.. ska trots allt up halv fem på morgonen imorgon för att åka in till jobbet.

Av Rosanna - 24 juli 2008 00:22

Kroppen börjar återhämta sig nu efter att par alldeles för fartfyllda nätter! Satt hos Nette och såg på film för några timmar sedan, och nu sitter jag här i soffan och gör detsamma ensam. Ska dock ta och lägga mig i sängen, att somna relativt tidigt för en gångs skull kan inte skada, eller hur?


Pratade med Jari, en kille som gick i samma skola som mig evigheter sedan, och jag kan lova er att hans övertalningsförmåga är alldeles för bra. Här har det övats på så in i helvete på den biten kan jag säga! Iallafall så blir det eventuellt att jag, om jag orkar, drar in till honom i sigma där han bor på lördag då det ska vara lite folk där. Men en sak i taget. Så imorgon blir det att slappa på förmiddagen, katja kommer runt tre tiden och sen är det bara på med partyskorna och helvete! :)


Nej, nu känner jag att mina ögonlock håler på att falla ner hela tiden, så ska ta och lägga mig med sovmasken jag fick av uno igår med rosa paljetter och drömma mig bort. Sov sött :)


Av Rosanna - 23 juli 2008 15:26

Jag säger bara.. helvete vad man känner att man lever just nu! Hell yeah!!

Av Rosanna - 20 juli 2008 10:31

Av Rosanna - 19 juli 2008 23:47

Suck, håller på och ska byta till abonemang från kontantkort, men verkar som om det inte rikigt fungerar än.. Någon som har en aning om hur lång tid det tar?

Ligger i soffan och är otroligt hungrig just nu, men ingen ork till att laga någt så ska försöka somna så fort som möjligt snart. Imorgon bär det nog av  till centrum för att se om de röda skorna från Belle finns där borta. På kvällen kanske det blir att åka iväg hem till Niklas tillsammans med Emma, där de kommer vara lite folk och sådant. Senare i veckan ska jag passa på att träffa Philip som kom hem från något land idag, inte setts sen skolavslutningen ffs!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se