Direktlänk till inlägg 30 juli 2008

I ett ännu okänt land.

Av Rosanna - 30 juli 2008 18:32

Känner för att skriva av mig lite, so here it goes.


I ett ännu okänt land håller du fortfarande min hand. Fingrar som flätats samman, som ett band av känslor. Känslor sammanflätade till ett brett och milslångt band, ett band att knuta samman alla de där frågorna och svaren med. Men hur blir det när det inte finns några svar att knuta samman med frågorna?  När hans fingertopparna smeker dig längst handryggen men inte riktigt vågar fläta sig samman med dina fingrar, för att han är rädd för att komma för nära. För nära för att komma åt den där nyckeln till ditt hjärta. För nära för att såra. Att känna och att leva.

 
ANNONS
 
Imse

Imse

30 juli 2008 19:32

sv: Jo lite så känns det faktiskt men jag tänker ju att det iallafall är något. Dessutom är det svart, jag kan inte prata med facket om ett sånt jobb. Det är typ bara 3 timmar per gång och det är ju inte så mycket.

http://Imsevimekvinna.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se