Direktlänk till inlägg 29 juli 2008

Let's live in this moment just this time, could we?

Av Rosanna - 29 juli 2008 22:10

Hur gör man när man bara känner en massa men inte orkar ta tag i allt?

Är så trött på alla dessa känslor nu så jag känner för att lika gärna bara hoppa över dem.
Vaknade upp tidigt imorse för att åka till ikea med storasystern och tvillingen. Åkte dit med hennes lilla skrutt hon köpte förra veckan och handlade en hel del! Skobehållare, skålar, mattor och sådana småsaker. Åkte hem och såg på ett par avsnitt satc innan jag satte mig i solstolen och somnade där. Åt en god middag med familjen och sedan dess har jag förökt dra med lite folk ut men alla verkade opepp så jag hamnade som vanligt i soffan med satc. Försökt skriva det här inlägget i en timme, men sitter och pratar med en söt Joonas på msn, så skrivandet får ligga på hyllan för det.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se