Alla inlägg under juni 2008

Av Rosanna - 2 juni 2008 21:51

Nej, ligger i soffan och ser på tv, ska borsta tänderna och somna nu, är helt död!

ANNONS
Av Rosanna - 2 juni 2008 19:54

Hur grym är han inte? Ge mig!!

ANNONS
Av Rosanna - 2 juni 2008 19:29

Sitter hemma nu, fått i mig lite middag bestående av pasta och chilisås. Satt i telefon med min nye arbetsgivare, Daniel från Visingöbär precis. Fick ett antal arbetspass redan denna vecka, och om allting går som jag hoppas så blir det en sommar fylld med pengar i år!

Snackar med Simon på msn, och snubben fick mig att asgarva när han visade mig denna video, haha skit söta de är!! :DAv Rosanna - 2 juni 2008 15:19

Vilken skön dag det varit idag! hade historia i ca 20 minuter, snackde lite och fick tillbaka gamla inlämningsuppgifter. Stod och tömde mitt skåp ett tag innan jag och Emma drog hem till henne för att äta lunch & baka snickers. Åt pasta med parmaskinka, pesto, potatisstuvning, caviarröra och marinerade medelhavstomater bland annat ;p Sedan har vi bara suttit ute en stund, snackat osv. Nu ska vi tydligen ut och träffa Micke och någon annan av Emmas killkompisar..Av Rosanna - 2 juni 2008 07:57

Godmorgon sötnosar :)

Vaknade upp en liten stund sen och har hunnit äta lite frukost. Ska göra rent såret på låret och plåstra om igen, klä på mig och sminka mig innan jag sätter mig på bussen för att dra till skolan. Har enbart en lektion idag, ska gå på den, tömma skåpet lite och sedan hem till Emma för att göra snickers, mums! Efter det möter jag upp tvillingen och åker in till SÖS för att vänta på pappa där / hålla honom sällskap medan han får veta resultaten.


Av Rosanna - 1 juni 2008 21:36

Have you learned all the secrets yet?
Will you burn by the things I've said?
Took the dive just to feel alive,
but never heard the truth.


Hur tusan lyckas jag?! Lyckades göra illa mig big time! Blod på båda låren och en hel del svullnad här och där. Hade Emma i telefon samtidigt som allting hände så hon blev ju någonlunda förvånad när jag med tårarna rinnandes bad henne att ringa sen. Anyway, det är fixat nu, så död är jag ju inte! :)


Ska se klart på filmen nu och sedan sussa sött.

Av Rosanna - 1 juni 2008 17:58

Äntligen en lugn och sval stund!

Jobbade med ett gäng chefer hela dagen, eller tjaa fram till klockan tolv då jag fick gå hem. Åkte hem, pappa kom och hämtade mig från stationen och jag la mig ute i solen. Låg där i två timmar innan jag hjälpte till ute i trädgården med mamma. Så nu har man fått till en lite finare honeyfärg  på kroppen igen :) Älskar sommarn, shit! :)


Just nu håller vi på och fixar lite med middagen, blir kött, potatis & grym sås till! Efter middagen ska jag ställa mig i duschen och stå där ett bra tag! Sedan lägger jag mig i bastun & somnar förmodligen där.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se