Alla inlägg under juni 2008

Av Rosanna - 11 juni 2008 07:56

Går det att vara något annat än lycklig när man vaknar upp såhär dagen efter en otroligt bra match? Äntligen spelade Sverige fotboll som man ska göra!

Spenderade alltså tiden inne i stan, vid skeppsbron där vi stod och trängdes med en hel del överförfriskade män & kvinnor. Stämningen var inte på topp, det hade nog krävts ca 10 mål för att få en jublande publik under hela matchen. Men vad finns det att klaga på när t.ex Zlatan skjuter in bollen i mål och hela skeppsbron far upp i luften för att vi är så många som hoppar och skriker samtidigt? Eller när Peter knäar in bollen och gör historiens fulaste mål? Och vi svenskar vet när saker och ting är värda att firas. Det gör vi genom att bada i fontäner, dansa på bussar, kramas och skrika. Går inte att vara annat än lycklig.

Hade en riktigt skön kväll bland alla ölstinkande män som trodde att vi raggade på dem. Med killen som föll ner i busken efter att han frågat vad han fick om han gjorde det. Killgänget på tåget som fick oss att gråta av skratt. Eller t.ex en söt liten herr Carlbäck som höll mig sällskap via telefonen ett bra tag då jag fick sitta själv på bussen.

ANNONS
Av Rosanna - 10 juni 2008 13:22

Sitter påklädd och nästan sminkad här på golvet. Fördsöker messa både Mona & Hilda, men mobilen min krånglar. Så Hilda och Mona, om ni ser detta:


Mona: Vi hittar nog något ställe att äta på. Tar du med dig kameran då eller?


Hilda: Härligt vännen, detta blir sommaren första fotbollsnatt, nu tusan!


Som sagt, sitter här, lyssnar på musik och dricker en fitness shake från Multipower, typ jordgubbsmak på den, man borde ju tycka att jag fått nog av jordgubbar nu...ANNONS
Av Rosanna - 10 juni 2008 09:59

Oh fy fasen vad pepp man vaknade en stund sedan! Börjar jobbet inte fören klockan 15, så fram tills det ska jag bara gå runt här hemma, städa balkongen och eventuellt badrummet. Och vilken tur att jag är ledig imorgon eftersom vi ikväll ska iväg till skeppsbron och se på Sverige - Grekland på en gigantisk storbildskärm. Matchen är inte slut förens runt elva tiden, och efter det ska jag mysa ner i sängen :)

Av Rosanna - 9 juni 2008 23:16

Haha, fick precis höra om Simons dröm han drömde natten till idag, och tro fasen inte att det var en normal dröm!


jerez säger:

alltså helt sjukt

jerez säger:

jag vaknade typ med ansiktet i sand

jerez säger:

och ja låg liksom typ helt på sanden

jerez säger:

o sen så satt jag mig upp o såg dig framför mig, jag hade bara badbyxor på mig o du hade bikini

jerez säger:

och jag ba, va fan har hänt? du ba, du har legat i koma i några månader nu, vi är i thailand

jerez säger:

då va vi på en strand där jag ba va fan?!

Rosanna, Here without you säger:

hahaha, du är sjuk!!

jerez säger:

helt sjukt det va

Rosanna, Here without you säger:

hahah, hahaha simon

jerez säger:

o du hade typ bränt dig på axlarna o smörjde in dig i kokosmjölk FETT wierd

Av Rosanna - 9 juni 2008 21:40

Blev lite missförstånd mellan Daniel ( min nya chef ) och en annan tjej på jobbet idag, så jag fick ta mitt pass på eftermiddagen istället. Jobbade från 15 till 19, och det gick faktiskt riktigt bra.

Träffade iallafall Katja runt elva tiden inne i stan då hon hade haft skola i någon timme. Satte oss vid ett mysigt kafe vid karlberg och jag fick i mig lite lunch. Blev en grymt god salami & brie smörgås! Efter det drog vi vidare för att leta efter någon  klänning åt mig, men hittade inte riktigt någon..Drog vidare mot zinkensdam där vi skulle se Katjas skolas olika indelningar mötte varandra ( södra mot norra ) i fotboll.

Jobbade från 15 till 19 och som sagt gick det ju bra :)

Nu sitter jag i soffan med tvillingen brevid och ser på tv, äter lite chips och dipp och dricker smakis päron.

Av Rosanna - 9 juni 2008 09:19

Godmorgon :)

Ska få i mig lite frukost snart, och sedan gå iväg mot sundsborg för att ta bussen till rotebro därifrån.. Ska jobba från 11 till 15 idag, och eventuellt träffa Katja efter det. Blir nog en helt okej dag idag med.. wiho.

Av Rosanna - 8 juni 2008 18:25

Har jobbat på strand sen i fredags, helt död i hela kroppen och huvudet, så detta förklarar varför jag varit så borta. Blää.

Av Rosanna - 5 juni 2008 17:37

Körlektionen gick jäkligt bra, var riktigt kul och nu pratar vi mer om fritiden under lektionen än om själva bilen. Körde runt ett tag innan jag satte mig på tåget in till stan för att möta upp Hilda. På själva tåget trodde jag allvarligt talat att jag skulle spy. Satt en gråhårig fet man mittemot mig som sakta men säkert börja smeka sig mellan benen och sneglade på mig hela tiden. Var så fullt på tåget att jag inte kunde byta plats heller, men en man som satt brevid mig såg vad som hände och bad gubben att gå av vid nästa station. Skönt att ha honom ur vägen.

Träffade Hilda och började iallafall gå mot kungsträdgården där jag satte på charmen direkt och hittade en söt snubbe som jag givetvis utbytte en massa flirtiga blickar med & en hel del leenden. Men sedan fick jag och Hilda brottom och åt upp maten & satte oss på tåget hem igen.

Satt på bussen då jag märkte att vårat lilla Upplands väsby verkligen är litet. Fyra studenter satt längst bak i bussen när jag steg på och de var grymt påverkade. Iallafall så satte jag mig en bit ifrån dem när jag hörde att de började sjunga "Vi vill ha Rosanna i skuggan" ett x antal gånger. Ingen aning om vilka dessa killar var, men kul var det ju :p


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se