Alla inlägg under juni 2008

Av Rosanna - 21 juni 2008 20:08

Usch, vilken jävla dag det varit. Emma messade runt elva tiden och vi bestämde oss för att träffas i Edsbergsparken för lite snack, mat/fika och solning. Började regna och jag försökte få Micke att komma dit och göra oss sällskap men det gick ju sådär.

Dampade sönder på en jävla brud som var följe till ett jävla brudpar som tydligen skulle fota och filma precis där vi låg. Bruden började be oss att flytta på oss och var så grymt jävla otrevlig att jag inte hade bangat på att slå till henne rakt på käften.  Pratade i telefon med Matteh från igårkväll ett tag innan Micke kom med en kompis och hämtade upp oss. Drog iväg till Micke en snabbis innan de droppade mig vid Sollentuna sation där jag precis missat tåget. Väntade ett bra tag då jag satt och frös som satan innan min storasyster kom förbi och hämtade mig. Åkte hem och åt lite och nu ligger jag här, helt död.


Pratar med Manne i telefon, snubben vill bjuda mig på bio imorgon, men vet inte riktigt...

ANNONS
Av Rosanna - 21 juni 2008 08:43

Fy sjutton vad trött jag är! Men låg vaken i sängen och kunde verkligen inte somna om.. Fått i mig en hel del vattenmelon som vi hade i kylen, mums! Gårkvällen var något sådär halvspännande eftersom vädret svek oss mitt i middagen då vi kilade in och fortsatte äta där. Efter det var det lekar, sång och allt det där. Slutade med att jag har en grymt ful gubbe ritad på armen där det står "jag äter allt". Hmm, förklarning på denna Matteh? Var iallafall en relativt lugn kväll där vi lät isbitarna flöda och någon som fick för sig att spy i Nettes trädgård, lagom glad hon var efter det. Men men, vi lyckades nog få henne att glömma bort det och sen hade vi det ju riktigt trevligt ;)

ANNONS
Av Rosanna - 19 juni 2008 21:37

Kom hem ett tag sen från jobbet, pappa hämtade mig så var ju hemma snabbt som attan.

Jobbade som sagt 12 - 20 idag, och allting gick i övrigt riktigt bra förutom att växeln tog slut konstant och att vissa av kunderna var så förbaksat elaka, men vad gör man?

Har iallafall hunnit ligga ner i bastun ett tag, fått i mig två kladdkakemuffins och pratat med Emma om lite övningskärning på msn. Börjar redan 08.00 imorgon och ska gå och lägga mig i tid så att jag kommer upp. Jobbar dock bara fram till 15, så det blir lungt. Fått pappa att gå med på att hämta mig imorgon med, eftersom jag ska hinna hem och snygga till mig lite innan jag och tvillingen går till Nette.

 Skulle dock inte ha klagat på lite sovsällskap inatt alltså...

Sov sött!

Av Rosanna - 19 juni 2008 10:20

Jaha, godmorgon då. Ska ut och jobba klockan 12 till 20 idag, de andra började redan 09 idag har jag fått höra, så mitt pass är väl skönt det. Lär ju vara kaos nu när det är midsommartider & folk ska ha en massa mat, jordgubbar och dricka på coop.

Midsommar hade jag iallafall tänkt fira hos Nette i år. Men dock så jobbar jag ju under dagen, från 08 - 15 närmare bestämt. Efter det är det bara att springa hem, byta om och snygga till sig lite innnan jag skuttar hem till Nette, där vi ska äta och dricka gott. Får se vart kvällen bär helt enkelt...


Köpte som sagt med mig ett paket med tre olika cremer från Eight Hour cream , Elizabeth Arden, en av dem är en sådan som går att använda på lite diverse ställen, torra läppar, ärr, solbränd hud osv. Behövs bara en liten dutt på läpparna och de håller sig fantastiskt mjuka hela jävla dagen, jag är förälskad.

Av Rosanna - 18 juni 2008 19:10

Äntligen fungerar mitt internet igen och jag är hemma från en grym kryssning! Shoppat så otroligt mycket, svider verkligen att ens tänka på hur många kronor som väntar på min nästa lön..

Köpte med mig en hel del hudvårdsprodukter från taxfreen, t.ex underbara elizabeth ardens eight hour cream, paket på tre olika cremer som funkar grymt! Köpte även med mig lite parfym, ansiktstvätt, shampoo osv.


Har inte mycket tid på mig nu innan jag ska sätta mig på bussen till storasystern för att se på matchen! :)

Av Rosanna - 12 juni 2008 10:59

Satt och kollade in "visa referenser till din blogg" här på sidan, och då klickade jag mig in på en av googles sidor och fick fram detta:PORRFILM, KYCKLING, PORR STAR, PULLGREN OCH FALUKORV? WTF?!

Av Rosanna - 12 juni 2008 10:24

Sådär, då har jag precis kommit hem från körlektionen som gick bra. Pappa satt med i bilen och tyckte även han att det gick bra.. Ska börja plugga en hel del teori under sommaren då jag inte jobbar eller så. T.ex när jag ligger på stranden eller så, haha.

Jag och tvillingen ska äta lite lunch om någon timme och sedan röra oss mot centrum, jag ska få tag på lite linnen och skor och hon ska hitta något jag inte vet någonting om. Runt halv tre ska jag bege mig mot rotebro för att jobba från 15.00 till 19.00 Just nu sitter och pratar med Emma om lite allt möjligt på msn. Hon är nog den enda vettiga personen inloggad på msn för tillfället, förutom mig själv då ;)

Jobbar hela helgen, både imorgon och på lördag har jag fått ett förmiddagspass, alltså från elva till tre på eftermiddagen. Skulle ha jobbat 15 - 19 på lördag, men eftersom jag delar mitt fotbollsintresse med min chef valde han att flytta upp passet så att jag hinner se matchen. På söndag jobbar jag även då.. fast denna gång blir det ett pass från elva på morgonen till 17 på kvällen, kommer gå galant det med!

På måndag är det att kliva upp tidigt och packa ner lite viktiga saker, ska nämligen på kryssnign med min söta familj, äta och dricka gott, shoppa en massa smink och allt vad det innebär.

Av Rosanna - 11 juni 2008 21:41

Ligger i soffan och ser på film, lillesyrran är här inne med, ska väl gå hemåt snart så att jag kan sova. Ska upp tidigt imorgon då jag har en körlektion 08.40 suck. Fick jobba över två timmar idag med, så nu är man dåligt sliten.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se