Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

jordgubbar

Av Rosanna - 19 juni 2008 21:37

Kom hem ett tag sen från jobbet, pappa hämtade mig så var ju hemma snabbt som attan.

Jobbade som sagt 12 - 20 idag, och allting gick i övrigt riktigt bra förutom att växeln tog slut konstant och att vissa av kunderna var så förbaksat elaka, men vad gör man?

Har iallafall hunnit ligga ner i bastun ett tag, fått i mig två kladdkakemuffins och pratat med Emma om lite övningskärning på msn. Börjar redan 08.00 imorgon och ska gå och lägga mig i tid så att jag kommer upp. Jobbar dock bara fram till 15, så det blir lungt. Fått pappa att gå med på att hämta mig imorgon med, eftersom jag ska hinna hem och snygga till mig lite innan jag och tvillingen går till Nette.

 Skulle dock inte ha klagat på lite sovsällskap inatt alltså...

Sov sött!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se