Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

Jordgubbar + midsommar = kaos?

Av Rosanna - 19 juni 2008 10:20

Jaha, godmorgon då. Ska ut och jobba klockan 12 till 20 idag, de andra började redan 09 idag har jag fått höra, så mitt pass är väl skönt det. Lär ju vara kaos nu när det är midsommartider & folk ska ha en massa mat, jordgubbar och dricka på coop.

Midsommar hade jag iallafall tänkt fira hos Nette i år. Men dock så jobbar jag ju under dagen, från 08 - 15 närmare bestämt. Efter det är det bara att springa hem, byta om och snygga till sig lite innnan jag skuttar hem till Nette, där vi ska äta och dricka gott. Får se vart kvällen bär helt enkelt...


Köpte som sagt med mig ett paket med tre olika cremer från Eight Hour cream , Elizabeth Arden, en av dem är en sådan som går att använda på lite diverse ställen, torra läppar, ärr, solbränd hud osv. Behövs bara en liten dutt på läpparna och de håller sig fantastiskt mjuka hela jävla dagen, jag är förälskad.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se