Alla inlägg under maj 2008

Av Rosanna - 6 maj 2008 18:54

Anställningsinterjuvn gick bra tror jag... Hoppas iallafall :)

Kom hem tillsammans med mamma, åt lite middag och här sitter jag nu. Proppat i mig lite annanas och vindruvor och ska snart börja plugga lite grann.  Efter att jag har pluggat ska jag smörja in hela kroppen i en fet body lotion, börjar bli en riktig torris nu...ANNONS
Av Rosanna - 6 maj 2008 08:50

Älskar Älskar Älskar.
ANNONS
Av Rosanna - 6 maj 2008 08:39

Trodde verkligen att jag skulle få slippa blöda näsblod efter bränningen men nej! Vaknade imorse med blod i hela munnen, och då var det bara att kliva upp en timme tidigare än vad jag borde och ställa sig inne på toaletten. Blödde på ett bra tag där men så slutade det, åt hela tre mackor till frukost och förbannade mig över att jag hade kunnat sova i en timme till. Halva klassen har nämligen redovisningar om deras konfliktarbeten i samhälle och halva klassen fick sussa på i en eller två timmar extra. Resten av klassen har då redovisning på tisdag om en vecka. Börjar inte förens 10.25 och då har vi svenska där vi har en till redovisning, denna gång om våra fördjupningsarbeten. Har suttit och skrivit lite stödord till detta, så nu känns det lite bättre.

Har enbart två lektioner idag, eftersom jag måste åka iväg in till stan efter idrotten och gå på en anställningsintervju på junibacken! Får se hur det blir med den saken, men hoppas hoppas! När jag väl kommer hem därifrån ska jag sätta mig och plugga engelska som bara den! Har nämligen nationellt prov i engelska, läsning imorgon, vilket nog inte kommer gå så bra eftersom dom oftast är väldigt kluriga, men håll tummarna! Ska försöka plugga lite hitsoria också.. så att jag har det gjort..


Nej lite mycket skola nu.. ska klä på mig & sminka mig lite grann och sen åker jag. Ciao!

:)

Av Rosanna - 5 maj 2008 19:28

Och det här får mig bara att påminna mig om att jakten på en pojkvän är fan inte över än.. Need one!

Av Rosanna - 5 maj 2008 19:07

Suck.. vet inte riktigt var jag ska börja. Känns som om allting bara skiter sig iallafall. Som om luften tagit slut. Som en ballong som spräckts. Äh, jag ger helt enkelt upp det här nu.Anyway, såg på film på italienskan idag. Tre metri sopra il cielos uppföljare Ho voglio di te. Och shit vilken grym film!

Sexig är den ju också.. ;) Och jag ska inte glömma att nämna att italienska är hett, hett hett!Av Rosanna - 5 maj 2008 19:00

Jag fullkomligt älskar vår trädgård på våren och sommaren!

Av Rosanna - 5 maj 2008 09:07

Gjorde precis engelska nationella muntligt med Eddie från klassen. I början gick det riktigt seg för oss båda, men jag slutade med ett VG + så nöjd är jag ju. Står i datorsalen med Philip och pratar med Emilia på msn,  ska försöka få med mig tvillingen ner till Halmstad i sommar!

Idag blir en bra dag, wiho

Av Rosanna - 4 maj 2008 21:40

Förresten; Helvete vad jag vill ha dig här!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se