Alla inlägg under maj 2008

Av Rosanna - 8 maj 2008 21:06Dom är uppe på taken alla är högt över staden
Sommaren snurrade fort, när vi bara snöade bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Och alla bara pratar "är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar och jag tänker är du också själv, var är du ikväll

Vem kysste Elin bakom ryggen på Marie
Var det den store poeten som hon var förälskad i
Fanns det en plats i hennes värld för två
Snälla skicka ett vykort för jag undrar så

Och jag undrar vad som händer i vår del av stan
Vinden håller tal vid en hamburgerbar
Den har blåst sig trött och alla flickor har gått hem
Du var sötare än dom men jag slängde bort det igen
Jag slängde bort nån slags vän...

ANNONS
Av Rosanna - 8 maj 2008 19:34

Idrottslektionen var grym. Hela klassen ( eller jaa.. 21 av 30 ) var ute vid slottet och lekte lekar. Alla var taggade till tusen och vi hade kul hela gänget. Efter det traskade vi till bussen som vi fick vänta på ett tag iallafall. Kom hem och började med middagen, läste igenom lite inför historialektionen imorgon och nu sitter jag här. Ska precis klä av mig och sätta mig i bastun och njuta ett tag.

ANNONS
Av Rosanna - 8 maj 2008 14:26

Står i datorsalen med Hilda, ska snart iväg och byta om till idrottskläder och sen ut i solen och leka lekar med klassen. Ska hem och plugga som tusan, så slipper jag göra det imorgon. Har lyckats göra bort mig BIG TIME också.. eller hur Hilda? Fasen att jag inte kan hålla käften när jag borde..


Helgen blir förmodligen lugn.. ska prssen som tusan och bara njuta ;)

Av Rosanna - 7 maj 2008 18:39

En jävla idiot addade mig på msn precis. Och tro fan inte att han är frisk i huvudet?!


Oskar säger:

75 B?

Rosanna ...Cause the angels will just keep on multiplying.. säger :

nej

Oskar säger:

Nära ?

Rosanna ...Cause the angels will just keep on multiplying.. säger:

Nej, och mina bröst kommer förmodligen aldrig att vara i närheten av dig.

oskar säger:

hehe jaja

oskar säger:

favvo stälning då

Rosanna ...Cause the angels will just keep on multiplying.. säger:

den där jag slipper se killen i ansiktet, för att han förmodligen är lika vidrig som du.

oskar säger:

haha

oskar säger:

blunda

Oskar säger:

;)


Av Rosanna - 7 maj 2008 17:41

Skålen med sojabörnorna är slut och jag förflyttar mig till soffan. Ska ligga där ett tag och läsa vidare i boken och tycka synd om mig själv. Jävla glädje förstörare..

Av Rosanna - 7 maj 2008 16:47

Blev så otroligt sur och arg så jag ringe både mamma och storasystern. Och när jag pratade med storasystern så blev jag så förbannad så jag började gråta som en och en annan liten barnrumpa. Bra Rosanna, Bra.

Av Rosanna - 7 maj 2008 16:17

Fick ett mail precis vilket gjorde mig riktigt förbannad, så nu sitter jag och försöker lista ut vad tusan jag kan svara på det här. Mamma får nog hjälpa mig lite grann..


Innan det där jävliga mailet så satt jag bara framför daton och åt sojabönor.. är riktigt hungrig, men det får vänta. Ska snart ut och springa lite också. Eller så ställer jag mig och slå hårt som satan på boxningsäcken och försöker få ut min ilska.

Av Rosanna - 6 maj 2008 19:26

Varför fråga när du inte ens bryr dig? Varför vänta på ett svar när det går omärkt förbi? Varför lägger du ner tid på någon du ändå inte bryr dig om? Varför?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se