Alla inlägg under maj 2008

Av Rosanna - 10 maj 2008 19:23

Pressat som tusan i solen, haft fem-kamp med systrarna och ätit grymt god mat! Jag älskar att vara ledig, wiho!

ANNONS
Av Rosanna - 10 maj 2008 08:22

Uppe med tuppen! Somnade trots allt innan tolv igår och kunde inte ligga kvar i sängen hur mycket jag än försökte. Gick upp och proppade i mig fyra rostade mackor och en hel del sockerkaka, ajdå. Vaknade upp med sådan träningsvärk i armarna att det är svårt att beskriva. Om någon timme ska jag ta mig ut i solen, fixa lite med en sak åt mamma och sen ska jag plugga en hel del i solen! Blir nog nice det här trots allt :)

ANNONS
Av Rosanna - 9 maj 2008 21:39

Ligger i soffan och försöker få igång Grey's anatomy på datorn, men det vill inte fungera.. varför då?


Börjar mer eller mindre bli trött efter denna dag, både i kroppen och annars. Kanske ska jag krypa ner i sängen och se på någon dvd istället? Ligga där och mysa tills man somnar med den bärbara datron i knät och mysbelysningen på, täcket vid sidan om och tshirten uppdragen så att hela magen syns. Det är härligt det.

Imorgon ska jag vakna upp långsamt, köra igenom ett yogapass, hoppa in i dusche och sen klä på mig bikinin och lägga mig ute.


Nu mina vänner, ska jag som sagt flytta mig till sängen och mysa en hel del där!Av Rosanna - 9 maj 2008 20:47

Av Rosanna - 9 maj 2008 19:32

Vilket grymt väder det har varit idag, och är fortfarande iofs. Har proppat i mig mängder av pommes till middag och lekt lite med kameran i trädgården. Sitter inne hos mamma & pappa, väntar på att mamma ska gå med på att låta mig smaka en av muffinsarna som hon bakade tidigare idag.

Annars har det varit lite av en skitdag. Händerna har inte slutat darra sen boxningspasset och strumpbyxorna mina gick sönder. Pollenallergin är apjobbig och mamma bakar en massa gott. Men jag antar att man inte ska klaga.. finns dem som har det sämre :)

Ikväll blir det som sagt lungt, ska fortsätta stirra på godsakerna i köket och sedan kanske ut på en långpromenad. Är ju som sagt fint väder, fortfarande över 20 grader tror jag. Ser nog på en eller en annan film och somnar tidigt, härligt! Imorgon ska jag bara passa på att njuta av solen, ligga ute i bikini och hoppas på att få lite färg. Hoppas du blir lite bättre nu Simon.. allergin är aldrig kul :(

Av Rosanna - 9 maj 2008 13:44

Sitter i skolan nu, precis haft en timmes italienska där simon sov och Cindi och jag satt och skojade bort halva lektionen. Innan dess hade jag hål, satt ute i solen ett bra tag och barasnackade med olika människor. Kvar har vi engelska och historia, sen ska jag hem och mysa ännu mer. Puss!

Av Rosanna - 8 maj 2008 21:18

Av Rosanna - 8 maj 2008 21:11

Har precis kommit ut ur bastun, sitter vid köksbordet i torsor & tshirt och ska alldeles strax ta mig in till toaletten och smörja in mig i massvis med body lotion, borsta tänderna och sen skutta iväg till sängen min. Börjar inte förens klockan nio imorgon, pappa skjuttar mig och tvillingen till tåget och så.. så absolut ingen stress imorgon! Ska ha boxersize i en timme vilket kommer bli kanon! Ska ta ut all min ilska på de där jävla kuddarna. Efter det fortsätter dagen på som den ska.. tror jag iallafall.


Nu ska jag som sagt skutta in i badrummet och fixa & trixa.

Förresten, är inte videon till denna låt fin?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se