Alla inlägg under maj 2008

Av Rosanna - 13 maj 2008 08:12

Står i datorsalen och har precis skrivit ut mitt arbete som jag ska redovisa snart, är skitnervös verkligen! :/

Pratade med Emma nästan hela vägen till skola, har saknat henne så jädrans mycket men nu är hon tillbaka i sverige igen!

Förresten stod jag och flirtade lite oskyldigt med en sjukt snygg kille på pendeln idag, hua vad han doftade gott! Hilda, jag är också desperat!

ANNONS
Av Rosanna - 12 maj 2008 20:23

Nej , har så förbaskat ont i ryggen & huvudet så jag tar nog och lägger mig i sängen för att plugga där istället. Har en redovisning i samhälle som jag inte pluggat ett jävla skit till.. men det får gå. Jag klarar helt enkelt inte av allting..

ANNONS
Av Rosanna - 12 maj 2008 19:32

Jag lyckades somna in en stund mitt på dagen och inte hade jag vaknat upp om det inte var för att kusinerna kom förbi. Satt och pratade på ett bra tag om allt möjligt. Mitt i allting fick jag också ett telefonsamtal från ett jobb jag sökt, ska på arbetsinterjuv nästa vecka! :) Nu sitter jag här och raggar bra musik, hittade denna video, och hur fulsnygg är inte killen?! Lång och smal, riktigt sötnos. Fast fötterna ser ju ut som betongklumpar..
Av Rosanna - 12 maj 2008 14:15

Var ruskigt trött imorse när klockan ringde och det var dags att gå upp. Fick i mig en kopp kaffe, mackor och fil och sedan var det bara att rusa mot bussen som vanligt. Pluggade lite mer på bussen till skolan med tvillingen, när vi väl kommit fram till skoaln så skulle vi se på film i biosalongen på skolan. Filmen vi såg på engelska lektionen hette the truman show, var inte riktigt en bra film enligt mig, tål nog att se på ett par gånger om man ska börja gilla den mer!

Skrev provet på historialektionen, gick nog inte så bra.. Fredrik satt nära mig och försökte vara mallig som vanligt, stackaren har fått ett stort sår på armen efter att jag (?) knuffade honom så att han flög iväg den biffen. Åkte iallafall till sollentuna centrum med Hilda, hittade en vit bikiniöverdel med flätade band som kommer vara fin till brännan senare i sommar. Underdelen till den såg helt förbaskat stor ut, så ingen underdel här inte..

Nu sitter jag bara här, ska snart förbi pappa och sådär innan jag ska börja plugga lite mer..

Av Rosanna - 11 maj 2008 21:25

Whoa! Nu är jag alldeles trött i ögonen & huvudet efter ett par timmars hårdpluggande. Har läst igenom alla de tre olika kapitelrna i boken, gjort frågor, läst vidare , skrivit anteckningar osv. Nu får vi bara hoppas på att det går bra imorgon. Har bara två lektioner imorgon, första är engelska där vi ska se på film i två timmar, och den andre är historia då jag skriver provet om imperialismen, första vk och ryska revolutionen. Kan bli tufft det här, men jag ska klara det.


Har precis borstat tänderna, tvättat av mig ansiktsmasken & smörjt in hela kroppen med härlig body lotion. Ska alldeles strax lägga mig i sängen och läsa igenom allting en sista gång.. Lycka till Rosanna, lycka till.


Efter skola imorgon ska jag in och kolla lite efter ett par kjolar & klänningar som jag är lite sugen på, resten förblir något oförsägbart.


Av Rosanna - 11 maj 2008 18:37

Har haft en riktigt härlig dag i solen, och färg har jag också fått! Har hunnit träna i en timme, plugga i ett x antal timmar och sådant. Nu ska jag fortsätta plugga lite till, har ett viktigt och stort historia prov imorgon som förmodligen inte kommer att gå så bra...

Av Rosanna - 10 maj 2008 22:38

Sitter i soffan i tshirt & trosor, lider verkligen av brännan, gör så jävla ont! Ser på någon film på fyran som heter italian job, pratar med Robin på msn och letar efte söta snuttar att fördriva tiden med. Imorgon ska jag jobba lite åt mamma, sen har jag lust att dra ner till centrum och kika lite efter någon söt kjol att ha i sommar också.. men vi får se hur det blir med den saken, kanske ligger och solar & pluggar istället.


Förresten, Simon C , logga in på msn någon gång så kan du få min lilla överraskning som jag gjort åt dig bara för att du är så otroligt söt ;)

Av Rosanna - 10 maj 2008 20:40

Sitter och kollar på körslaget med tvillingen. Eller ja, jag halvligger ner i soffan och har sjukt ont på både ryggen och baksidan av låren. Har brännt mig så grymt och det svider så förbaskat. Har smörjt in mig med en massa aloe vera efter duschen, så hoppas på att det lägger sig snart.


Ska ut en sväng nu, rensa tankarna en hel del..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se