Alla inlägg under maj 2008

Av Rosanna - 20 maj 2008 08:02

Godmorgon :)

Somnade runt åtta igår för att jag hade så otroligt ont i huvudet & nacken. Sov fram till halv åtta och herregud vad härligt det var! Idag är jag förmodligen ledig från skolan totalt, skulle ha haft en finskalektion vid fyratiden, men mamma försöker få mig att hoppa över den, vilket jag nog kommer att göra. Men iväg ska jag iallafall.. Ska in till Sollentuna på en arbetsinterjuv hos Visingö bär ( ? ) klockan 15.15 men fram tills det ska jag nog bara gå runt i mjukisbyxorna, linnet och mumsa i mig en massa frukost samt städa en hel del. Kanske se en film eller mysa ute ett tagockså.

ANNONS
Av Rosanna - 19 maj 2008 09:56

Trodde allvarligt talat att jag skulle skita på mig under lektionen, var så jävla nervös för något som egenligen inte var så jäkla farligt. Började dock med att läraren var försenad i 25 minuter.. yes. Men när han väl kom så började vi och körde iväg. Allting gick bra, fick lite stopp osv då och då. ska iväög till skolan nu, ciao

ANNONS
Av Rosanna - 19 maj 2008 06:50

Ajaj aj. Sitter vid datorn med en kopp kaffe, ska snart kila in på toaletten och sminka mig lite innan pappa kommer och hämtar mig för min första lektion på körskolan, kul..

Innan dess hann jag dock logga in på nordea.se och se hur förjävligt jag ligger till med pengarna just nu. Drygt en vecka kvar till löning och jag måste klara mig på några få ynkla hundralappar. Ajajaj..

Skola från 10.24 till 16 idag, jag kommer att somna.

Av Rosanna - 18 maj 2008 17:27

Gissa om jag är död?! Fryser som om jag legat i en frysbox hela helgen och är helt söndersliten i kroppen. Fått i mig frukost & lunch idag, fortfarande helt förbannat hungrig, så snart blir dte nog jag som sitter vid middagbordet och tjockar mig igen. Men först ska jag värma mig i bastun, bara ligga & njuta ett bra tagt och glömma allt tråkigt.

Senare när middagen är uppäten ska jag fortsätta mysa i soffan, lägga mig tidigt eftersom jag har körlektion redan vid 07.50 imorgon :/

Mat

Av Rosanna - 17 maj 2008 18:35

Ojojoj! Hur mätt är inte jag på en skala från 1 till 10? Hämtade lite thaimat precis och orkade inte ens hälften innan jag kände mig stor som en ballong. Var iallafall rikigt jäkla gott och njöt gjorde jag hela tiden! :D

Var en rätt så jobbig dag på jobbet idag, dels för att jag inte mår riktigt 100 men också dels för att det kändes som om cheferna bara tyckte att allti vi gjorde blev dåligt. Suck.

I går kände jag mig helt död efter torsdagen då vi hade varit inne i stan till kvällen och diggade musik inne i kungsträdgården. Hela jäkla dagen gick så otroligt sakta igår..

Köpte en ny bikiniöverdel idag med, en svart med lite söta detaljer från H&M,  blev två bikinis denna vecka.. hur ska detta sluta?

Anyway, nu ska jag och systern dricka lite te och mysa i soffan. Senare blir det  att gotta sig med chips & dipp innan vi somnar i soffan för att vakna upp vid 05.30 igen. Yes! 


Puss puss på dig mitt sötfrö! <3 

Av Rosanna - 14 maj 2008 21:15

Sådär ja, jäveln tvingade mig att skriva in det här på bloggen för allas beskådan.

Är en lite udda present, men motivationen/skälen lyder såhär:

1. Vi träffades första gången på en italienska lektion.

2. Simon älskar att skrika åt mig att jag borde äta varm mat oftare.


Alltså ska du då få ett resturangbesök med mig på Vapiano, en italiensk resturang på stureplan som har världens godaste pastarätter! :)


Hoppas jag får något av dig med sen lillen.

Av Rosanna - 14 maj 2008 20:15

Simon verkar inte vilja bli störd när jag försöker ringa honom,så.. antingen för du din jädrans födelsedagspresent imorgon eller likanande.


Skulle ha haft körlektion idag, men tro tusan inte att jag har otruen och får ett samtal att snubben jag skulle ha kört med ligger på akuten.. kul.


Har pluggat som en och en annan tok nu i ett x antal timmar, satt i telefon med Emma i 45 minuter också och snckade internationell politik.. ;)

Ut på långpromenad med mamsen nu, puss!

Av Rosanna - 14 maj 2008 08:03

Hmm, hur var dagen igår då? Spelade fotboll på idrotten och det gick väl helt okej även om Fredrik körde skiten ur mig... Kom hem och skulle sätta mig vid datorn men tro fan inte att internet strulade?! Satt i flera timmar och skrev på svenskaupggiften iallafall.. Köpte en skitsöt mintgrön bh från Ck igår också..

Idag har jag körlektion för första gången.. nervöst..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se