Alla inlägg under maj 2008

Av Rosanna - 21 maj 2008 17:42

Ligger och myser i soffan här, funderar på om jag ska orka ta mig upp & laga lite middag innan jag dör av hunger. Ser på tv och spanar in lite smått och gott =)

ANNONS
Av Rosanna - 21 maj 2008 16:21

Hittade dessa bilder på msn:s startsida, bilder på kläderna från Kate Moss nya sommarkollektion för Topshop. Är hon inte het som tusan? Otroligt hur jäkla snygg kropp hon har, och klänningen där uppe vill jag lägga vantarna på. Om man ändå hade varit lika snygg som hon..

ANNONS
Av Rosanna - 21 maj 2008 13:57

om hem en stund sen och var alldeles jävla blöt! Började verkligen spöregna när jag och tvillingen klev ut ur bussen, otur alltså! Så nu är man ombytt och har fått i mig lite mellanmål innan jag ska iväg till körskolan och leka lite. Är så grymt kul kan jag lova er! Tog på mig den nya CK spetsbhn som jag köpte förra veckan, tusan vad skön, haha! Nej, nu ska jag börja röra mig mot körskolan som sagt. Men innan dess måste jag bara tipsa om en ny blogg som kommit,(www.vasbyskvaller.bloggagratis.se ) satt och asgaravde när jag läste den. och nej, den är inte rolig för er som inte bor i samma område som mig eller känner dem som bor här.

Av Rosanna - 20 maj 2008 21:11

Känns som om vår vänskap bara rann ut i sanden och du helt glömmt bort mig.


Nu ska jag väcka tvillingen, satta mig på stolen inne i badrummet och borsta tänderna sen ska jag sova, känner mig inte bra just nu! :/ Har lyckats gå ner två kilo också, hurra för mig :)

Av Rosanna - 20 maj 2008 20:44

Var ute på en promenad nyss, gick runt i en timme och pratade med Emma i telefon. Pratade om allting mellan himel och jord, verkligen! Gamla minnen som vi kom ihåg helt plötsligt, bland annat om min tid då jag spelade fotboll och när Emma red osv. Emma är så jäkla lätt att prata med om det mesta, så det blev självklart en hel del tjejsnack också.

Kom hem och var så otroligt sugen på något sött ( Och nej Mona, nu menar jag inte en kille, även om jag är det med ) utan nu var det choklad, glass eller sockerkaka som gällde! Blev dumlemuffins som lillesystern bakat, riktigt gott och det täckte mitt behov perfekt.

Somnade på soffan igår kväll som sagt, och nu ligger tvillingen och sover i den. Vet inte vad det är, men jävlar vad trött man blir helt plötsligt!

Pratade med söta herr Carlbäck på msn precis... Hoppas på en tripp ner till honom i Jönköping i sommar, verkligen hoppas :)

Av Rosanna - 20 maj 2008 18:04

Är med i en tävling på Sannas blogg här, priset är två par nya jeans, nice hua?


Anyway, jag är överlycklig. Fullkomligt jävla glad. Varför vet jag inte, men det känns som om allting går åt rätt håll nu. Arbetsintervjun gick förmodligen bra, lyckades nog charma dem ordenligt i och med att de satt och skrattade hela tiden...  Hoppas iallafall! Träffade underbara Mona innan intervjun och hon som hade gått igenom det hela precis innan mig satt och peppade mig som tusan, tack sötnos! Ringde Simon så fort jag kom ut därifrån och han var väl trevlig som vanligt. Bestämde iallafall tid och så för middagen på fredag, halv åtta på fredag är det jag som bränner pengar på stureplan med honom som en födelsedagspresent!

Kom iallafall hem ett tag sen, har hunnit äta middag och dansat runt som en & en annan tok för att jag är så lycklig, nice hua?

Av Rosanna - 20 maj 2008 12:37


Hur underbar är inte han?!

Förra veckan stod jag, Anniina, tvillingen och Hilda inne i stan och lyssnade på honom, väntade i två hela timmar för att få höra honom sjunga tre låtar, men det var det värt!

Anyway, innan klockan hade slagit 11 idag hade jag hunnit med frukost, städning, övningskört lite och var ute på en springrunda med tvillingen, härligt! Nu har jag också hunnit med lunch, dusch, sminkning osv. Så om ett par timmar ska jag sätta mig i bilen med pappa & åka till Sollentuna där han lämnar av mig. Ska ju som sagt på intervju där och hoppas det går bra :)

Av Rosanna - 20 maj 2008 08:37

Ge mig en karl som han så lovar jag att aldrig aldrig mer vilja ha något mer.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se