Alla inlägg under maj 2008

Av Rosanna - 26 maj 2008 20:49

Vet inte vad det är, men jag känner mig helt jäkla dålig. Döda mig, snälla. Kan nog vara för att jag är nervös inför tandläkaren jag ska till imorgon. Men också för att jag är så otroligt jäkla trött på ett flertal människor i min omgivning..


Fick förresten svar från Grinda, så ni som tänkt åka med till skärgården kan ta och ringa mig eller påminna mig om att jag ska snacka om det som hänt imon denna vecka!

ANNONS
Av Rosanna - 26 maj 2008 07:37

Godmorgon! :)

Vaknade upp klockan sju för att klä på mig och försöka äta lite grann. Ska ringe tandläkaren om bara några minuter, om jag vågar alltså. Idag är det en grymt bra dag tror jag.. Börjar 10.24 och slutar 14.50, riktigt nice alltså. Ska eventuellt följa med storesystern och kolla in hennes nya lägenhet också. Men nu ska jag skicka iväg några mail, bland annat till Grinda tjejer! Sen ska jag klä på mig och liknande...

Puss!

ANNONS
Av Rosanna - 25 maj 2008 10:46

Jaha, då var den här helgen (nästan) över då. Har hunnit med en hel del kan jag lova! I fredags var det som sagt middag med Simon. Möttes inne i stan och drog vidare till stureplan, fick vänta i hela 35 minuter på ett jäkla bord. Satt i baren under tiden och snackade med bartendern som Simon kände. Åt iallafall grymt god mat , jag pasta penne med grymt stark tomatsås och en massa parmesan till och Simon en pizza som han verkade gilla :)

Åkte iallafall hemåt runt tio tiden, eller jag drog iväg och träffade Emma & några fler och Simon skulle nog ut på krogen eller så. Kom iallafall hem tidigt, redan runt 00 - 01 tiden.


Igår vaknade jag upp otroligt tidigt, skulle nämligen hjälpa lillasystern ett tag. Åkte iväg och fixade det vi skulle göra, sedan kom jag hem & åt lunch och hoppade in i duschen. Mötte Hilda på tåget in mot stan, hon, precis som jag, skulle iväg och träffa en kille. Mötte Matte där vi hade bestämt och traskade hem till honom där vi snackade lite, åt en massa glass osv. Kom hem lagom till middagen och proppade i mig det innan jag började klä på mig lite mer kläder för att palla kylan under natten. Risto kom och hämtade upp mig & tvillingen som skulle till norrviken. Drog hem till Emma, vilket tog ett bra jävla tag att hitta. Där plockade vi upp henne och drog och åt lite grann igen. Efter det bar det av till Emma igen för att dega i ett par timmar. När vi väl drog ut så drog vi ner till Edsviken och helvete vad fint det var sådär på kvällen! Tvillingen & Hilda hade under tiden dragit iväg till falkberget dit vi också drog efter ett tag. Träffade på både en och en annan bekant som t.ex Fredrik, Kask och Erik.. aja, drog hemåt runt halv ett och var hemma halv två, så somnade dirket! Tack för kvällen Risto och Emma! :)


Imorse vakande jag tidigt av mig själv, strålande sol och mycket att plugga! Åt en hel del till frukost innan jag satte mig vid köksbordet och började plugga. Pluggade tills kolckan blev 11 då jag & tvillingen drog iväg på cyklarna till Nette med två muffins med en massa jordgubbsglasyr på och ett ljus. Sjöng för henne då hon fyller 20 idag och sedan lämnade vi henne, för att åka ner till affären och handla lite mat. Legat ute i solen ch pluggat sen vi kom hem vilket är ett par timmar sen. Ska snart iväg och fira mamma ännu mer! Puss

Av Rosanna - 23 maj 2008 16:54

Löpningen gick grymt bra, även om foten min börjat känns allt mer svag än vad den borde vara. Annars var det en riktigt slödag idag, satt och snckade för det mesta på de flesta lektionerna eftersom de flesta var så jäkla trötta. Vem tusan orkar plugga historia klockan 15-16 en fredag?!

Ska iallafall iväg snart igen, byta om och sminka mig lite grann innan jag sätter mig på bussen. Ska möta upp Simon vid svampen runt åtta tiden, sen traskar vi vidare till Vapiano där vi ska äta lite gott :)

Av Rosanna - 23 maj 2008 07:21

Godmorgon :)

Sitter i soffan med löpartightsen och linnet på mig, ska snart ta på mig skorna och en jacka innan jag drar till bussen också. Skola som sagt i ett par timmar, skulle verkligen inte orka med det, men vad gör man?

Av Rosanna - 22 maj 2008 22:25

Sitter och drömmer bort mig till lite mysigheter med Björn, den sötnosen är för elak när han skriver sådant på msn! Har precis borstat tänderna, loggat ut från playahead och sitter här i trosor & linne. Försökt få tag på Simon ett x antal gånger också, men börjar ge upp nu. Ska flytta mig till sängen & tycka synd om mig själv.. Sov sött!!

Av Rosanna - 22 maj 2008 20:57

Oh shit, ser på något program på fyran, spårlöst, tror jag att det heter. Och herrejesus vad de gråter! En kvinna svimmade i programmet precis, och tvillingen min blev kär i kvinnans bror. Underhållning? Japp!

Av Rosanna - 22 maj 2008 20:39

Tillbringande lunchen med Risto, som är en gammal kompis som jag kännt sen jag började sexårs. Stod ute och pratade, han, jag Emma, philip och ett par till, var ju riktigt fint väder för en gångs skull så vi passade på att njuta av solen. Risto har också fått körkort precis, så ska väl passa på att gratta också.


Shit vilken jävla dag! Skulle göra vad som helst för att få spola tillbaka ett par timmar och göra någonlunda annorlunda val. Tränade med Mona efter skolan idag iallafall, skulle gymma och slängde upp mina skor på skohyllan och trodde för fasen att de skulle få ligga kvar där de låg. När jag kommer tillbaka efter ett pass som mer liknade en klassfest ( vi var 5 st från samma klass på samma gym ) så är mina skor borta. Slitna jävla fred perddy skor snodda, varför?! Fick sådan jävla damp, skrek och hade mig ett tag innan jag ringde mamma och hon lugande ner mig...

Anyway, det var så med den saken. Satt och tryckte i mig mat och var sur som tusan, då ringde de från jobbet som jag var på intervju hos i veckan och erbjöd mig det! Blev grymt glad, då jag får helt nya möjligheter i sommar. Grymt! :)


Satt iallafall inne hos mamma & pappa, alla vi satt framför tv och hade det mysigt ett tag innan jag & tvillingen gick vidare in till oss.


Imorgon står löpning på schemat, ska träffa resten av klassen klockan 9 vid edsbergs sportfält och sen blir det nog bara en helt vanlig skoldag för min del. Senare på kvällen ska jag iväg och äta middag med Simon, kan nog bli kul! :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se