Alla inlägg under maj 2008

Av Rosanna - 29 maj 2008 18:40

Tusan vilken skön dag det varit idag! Just nu känns väl skolan bara som något man går till för att träffa alla, sola , skratta osv. Vi släpar runt i skolan och går på lektionerna där vi ändå bara snackar bort allting. Allting är gjort och inte en enda skoluppgift kvar, shit vad skönt!


Som sagt, grymt skön dag idag. Har skuttat runt i shorts & linne och solat, ätit glass och umgåtts med Emma :) Satt i Edsbergsparken med Eddie, Martin och tvillingen under håltimmen och solade & snackade en hel del om allt möjligt.


Martin: Men Eddie, du är inte heller helsvensk! Din pappa är ju från Schweiz!

Eddie: Men Martin, han Jobbar i Schweiz, han är inte därifrån!

Martin: Men han skattar sina pengar där?

Eddie: Jaa, jag tror det?

Martin: Dåså! Alla som skattar i det landet är från det landet. Då är du också från Schweiz, din pappa är ju därifrån!


Samtidigt satt jag och tvillingen och skrattade åt dem ett bra tag...


Efter hålet hade vi idrott, var fan inte många som dök upp på den lektionen! Vi var nog 12-13 stycken av 30 ;p


ANNONS
Av Rosanna - 28 maj 2008 21:38

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och mysa ett tag innan jag somnar. Är så otroligt trött, skulle det kunna vara pga solen idag? Anyway, sweet derams! :)

ANNONS
Av Rosanna - 28 maj 2008 19:31

När vet man att det är dags att sluta kämpa för något?

Att det inte längre är värt det, och när det inte längre känns bra?

När vet man att man bara kan hoppa av allting?

När det känns som om allting bara flyter förbi, utan att ens fastna i dig.

Jag ger upp allting nu. Jag ger upp Dig.

Av Rosanna - 28 maj 2008 17:52

Vilken dag!

Började med ett historiaprov om hela kursen, 9-10 begrepp som skulle förklaras. Var nog först klar av alla och sedan satt jag där och försökte förstå nästa uppgift som var att skriva klart på alla de 25 frågor som skulle ha varit inne idag.. Men som tur är får jag skriva rent dem tills imorgon!

Engelskan sen då, satt vrålhungrig och fick reda på mitt betyg i engelska A som blev ett VG, vilket känns skönt och säkrat.

Under lunchen satt jag och Emma ute i solen ett tag. Tro fan inte jag lyckades bränna bde armarna & bröstet på bara ett par minuter? Aja, iväg till italienskan där vi gick igenom en hel del nya former av verb i dåtid. Givande men tråkigt som tusan!


Kom hem runt två tiden och tog på mig den nya vita bikinin som satt så jäkla bra på mig! Solade ett tag innan jag drog på mig en tunika & shorts och började gå mot Lindas pizzeria med tvillingen & lillasystern. Satt ute i solen och mumsade i mig otroliga mängder mat innan vi gick mot bussen. Som aldrig dök upp? Väntade i en halvtimma och då kom bussen! Ställde mig och frågade chauffören varför bussarna inte går som de ska, och han svarade att de är pga det där fredsmötet de har i infra här borta. Så all jäkla trafik påverkas för att vi råkar få finbesök ( Ban Ki Moon bland annat ), står en massa poliser i varenda gatuhörn och spanar. Shit..


Förresten, Sanna & Vickan! Om ni läser det här får ni påminna mig om att ge er era brev från vårruset ( som vi ska springa på tisdag!) som kom idag :)

Av Rosanna - 27 maj 2008 22:02

Han är så jädrans jävla söt!!

Av Rosanna - 27 maj 2008 19:14

Jag är så jädrans död i kroppen. Som tur är har pappsen satt igång bastun, så snart är dte min tur att lägga mig där och bara drömma mig bort ett tag. Skrubba hela kroppen, smörja in mig i body lotio, hårinpackning osv.

Tandläkaren gick väl sådär. De hade tydligen inte tid att laga den nu eftersom de hade trott att tanden bara behövde slipas. Men nej, de ville fylla i den, slipa och göra det perfekt med färgen på tanden osv, så nästa veckas tisdag är det dags att vara nervös igen. Shit.

Satt ute i solen och pluggade lite när Henrik messade mig och påminde mig om att göra en liten sak åt honom. Så nu väntar jag bara på att han ska logga in på msn och få det...


Av Rosanna - 27 maj 2008 15:22

Sitter och skriver fortfarande om det där jädrans vinterkriget de hade i finland på finskalektionen. Ska dock dra om en liten stund då jag har tandläkartid, fasen också. Måste dock hinna skriva en hel del till, så detta blir ett grymt kort inlägg. Måste bara passa på att skryta lite, fick MVG- på sista svenskaarbetet som skulle lämnas in, läsloggen. Känns grymt skönt att ligga där uppe :)


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se