Alla inlägg under maj 2008

Av Rosanna - 4 maj 2008 21:32

Har spenderat kvällen i bastun, ute på trappen i solen, drickandes stora glas med oboy och pratat med Emma i telefonen i en timme. Emma och jag pratade om allt möjligt, allt mellan himel och jord verkligen. Hon bjöd också med mig till Frankrike i sommar, får se hur det blir med den saken.


Tänkte tanken precis. Och denna vecka kommer bli ett helvete. Ledsen att jag säger det igen, i vissa fall tjatar, men herrejesus vad mycket vi har i skolan dessa sista veckor. Men men.. inga fler tankar kring det!  Nu ska jag sätta mig inne i badrummet på den där blåa stolen vid fönstret, måla naglarna och noppa ögonbrynen. Sen ska jag  klä av mig, mysa ner i sängen och läsa vidare i boken.

 Morgondagen ser lite knepig ut, men det löser sig nog!

Sov sött sötfrön

ANNONS
Av Rosanna - 4 maj 2008 16:41

Oh vilken skön dag det har varit! Fick gå lite innan tre eftersom det bara var fyra bord bokade.. Inget mig emot att få åka iväg hemåt en eller två timmar tidigare än vanligt. Kom hem till mamma & pappa och det doftade kanelbullar i hela huset! Mamma och lillasystern hade börjat baka lite grann, och håller fortfarande på. Har dragit på mig de sköna linnebyxorna jag köpte på H&M ett par dagar sen och nu sitter jag bara här och degar.

Ikväll blir det nog bastu, måla naglarna och bara sköta om mig själv! Ska läsa vidare i i boken Små tusen bitar som är en så otroligt bra bok. Och vacker skriven är den också...


Henrik, om du nu läser det här tycker jag du ska palla dig upp hit till sthlm ett tag ;)
ANNONS
Av Rosanna - 3 maj 2008 18:11

Tro fan inte att de nyköpta örhängerna från Friiz & company gick sönder i morse när jag skulle dra av mig t-shirten jag sov i i natt?! Förbannad som jag blev gick jag runt och svor för mig själv ett tag, lånade ett nytt par av storesyrran och började sminka mig. Har också lyckats krångla av mig bettskenan i sömnen, vilket är nästan omöjligt eftersom den sitter så förbaskat hårt. Så då har jag sovit halva natten utan den, och det borde jag ju inte göra...

Började jobba vid 06.30 och tro fan inte att det bara jobbade sega jävlar där idag?! Samma gäng jobbar imorgon.. hur ska detta gå var tanken när de efter en timmes arbete fortfarande inte visade något resultat.  Var nära på att bryta ihop för att ingenting gick som det skulle men runt kl 17 fick jag och storasystern gå hemåt igen. Känns ju skönt i och med att vi ska upp halv sex imorgon med, kul..

Har suttit i soffan och proppat i mig en massa kex med en mjukost röra på! Emelie gjorde som sagt maten här igår, så då passadehon på att slänga ihop lite mjukost, caviar och rödlök, blev nice till kexen :)


Emilia, kom upp till Stockholm snart! 


Av Rosanna - 2 maj 2008 17:42

Sådär ja, då sitter jag hemma hos min syster, ska snart sätta igång och plugga en hel del. Senare kommer nog Emelie, systerns kompis, och vi ska väl se på film och så.. eller jaa jag ska sitta i soffan och plugga jag. Såg förresten Manne på centralen, men eftersom min tunnelbana skulle gå så var jag tvungen att springa ifrån..

Tjejer, tjejer.. Simon, en grym vän till mig, har gått och blivit likadan som jag när det gäller vad man kan och vad man inte kan snacka om ..Simopn har kort och gott blivit desperat!

Av Rosanna - 2 maj 2008 15:55

Hittade ett par skor, byxor från H&M och örhängen från Friis & Company! Nu ska jag snart ge mig av till storasystern, få hjälp med skolarbetet och sedan bara chilla, jobb i helgen!

Av Rosanna - 2 maj 2008 09:51

Vad tusan gör jag uppe såhär tidigt när jag är ledig?! Jo, för att vi ska iväg och shoppa en hel del idag. Ska iväg med lillasystern, mamma & pappa.. hur nu detta ska gå.  Sen när jag kommer hem ska jag sitta framför denna jävla dator och skriva klart två arbeten som jag inte ens börjat på, äta middag och ta mig till storasystern för att sova. Jobbar denna helg och jag har på känn att det inte kommer vara det roligaste.. Men det blir väl vad man gör det till, eller hur?


Nästa vecka kommer att vara ett helvete för mig känner jag på mig. Plus alla andra i min klass. Vi ska ha skrivit klart två arbeten, ha två redovisningar och två prov till nästa vecka. Arbetet i samhälle ska vara en sida lång, svenskarbetet ska vara max tre. Redovisningarna är om de båda arbetena och proven i engelska nationellt och historia. Önska mig lycka till, håll tummarna och låt mig spy på er. För jag kommer att vara död.

Av Rosanna - 1 maj 2008 12:19

Vaknade av att Manne ringde mig och trött som jag var, så svarade jag riktigt otrevlig mot stackarn. Därefter har jag hunnit prata lite med Emma i telefon osv.

Vad förklarar värken jag har i ryggen? Hmm.. aja. Kvällen var trevlig, grillade krov, snackade osv. Var en rätt så lugn valborg om man bortser från lite trubbel på bussen. Träffade en hel del nytt folk och alltid lika trevligt! Nu har jag lovat min lillasyster en shoppingrunda med henne och sedan ska jag hem och plugga igen. Kul.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se