Direktlänk till inlägg 31 maj 2008

Minnen

Av Rosanna - 31 maj 2008 17:48

Vet inte riktigt vad jag känner, men jag sitter vid mammas & pappas dator och läste igenom en gammal msn-konversation mellan mig och en kille jag var på g med i höstas.


nej jag tror att dina läppar var gjorda av socker för jag fick en rush genom hela kroppen efteråt. en  sån där som gör en glad , kanske beror på det


nu vill jag frysa , för du gjorde mig varm på en hundradels sekund    


aow, måste försöka tvätta bort det röda på mina kinder som du nyss framkallade 


Varför lät vi det rinna ner i sanden för? Kan ju fortsätta grubbla på det ett tag framöver.. har hållt kontakten under tiden, messat vardnra osv. Men men, han var grym, helt enkelt :) 

 
ANNONS
 
Julia

Julia

1 juni 2008 16:38

ÅÅÅH var med i en sån situation nyss själv. och allt bara rann ut i sanden...

http://kyssar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se