Direktlänk till inlägg 31 maj 2008

Strand Hotel

Av Rosanna - 31 maj 2008 17:09

Hmm, vad gör man när resturangen fylls av stora grupper av franmän som envisas med att enbart prata fanska med en? Hade iallafall en mycket tuff frukost, 250 personer på fyra... Men vi klarade det nästan galant och sedan väntade en stressig timma inna brunchen, som var den lugnaste på evigheter. Under brunchen stod jag och pustade bestik, rullade och vek servetter och fyllde på en massa skåp innan klockan blev 15 och jag fick gå hemåt.

Var ju avspärrningar lite här och där inne i hela stan, så fick krångla mig fram lite grann innan jag kunde sätta mig på tåget hem. Pratade med Emma i telefon under tiden och messade lite med Fredrik. Nu sitter jag inne hos mamma & pappa och väntar på att de ska bjuda mig på middag, vilket inte lär bli idag..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se