Direktlänk till inlägg 30 maj 2008

Honey

Av Rosanna - 30 maj 2008 20:19

Ligger i soffan i shorts & linne och beundrar min nya färg. Blivit sådär gyllenbrun nu, honey liknande färg, riktigt nice faktiskt! Synd bara att jag är instängd på jobet hela dagen imorgon, då det tydligen ska bli riktigt fint väder..


Men men, nu ska jag borsta tänderna, klä av mig och lägga mig i sängen. Ska trots upp vid fem imorgon, och är redigt trött redan nu.. Hoppas på att det går bra på jobbet imorgon. Skicka gärna iväg ett mess sen under dagen för att peppa mig lite! :)


Och Carlbäck, du är söt!

 
ANNONS
 
Hilda

Hilda

30 maj 2008 22:58

VEM ÄR MANNEN?!?!? :O Jag lackar om jag inte får veta snart ;O Ärligt nu? ;)

http://hildaaa.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se