Direktlänk till inlägg 30 maj 2008

Sol & fika!

Av Rosanna - 30 maj 2008 17:30

Hela dagen har i stora drag bestått av solning & en massa fika. Sista lektionerna nu, och för det mesta sitter vi bara och fikar bort dem. Fått en hel del betyg nu och för det mesta ligger jag på ett VG i de flesta ämnen. Känns ju skönt att ha det säkrat.

Sitter och äter lite godis som pappsen hade med sig åt mig när han kom hem från kryssningen, mums!

Blir en tidig kväll idag, ska ju uppp vid 5 imorgon och sätta mig i bilen och iväg & jobba. Usch.. :/

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se