Direktlänk till inlägg 29 maj 2008

Rewind - Paolo Nutini

Av Rosanna - 29 maj 2008 20:55

Hua vad trött jag är i kroppen! Har städat hela jäkla villan iklädd linne & trosor för att jag spillde rengörningsmedel på shortsen, lyssnat på musik och skrubbat diverse stället grymt noga! Så nu skiner allting här igen, så fint det blev! Nu är det bara små högar med kläder som ligger i soffan & på stolarna som vanligt.

Fixat ihop kläderna inför jobbet i helgen också, så nu är även det gjort. Kommer ju vara helt död på lördag morgon när jag stiger upp så det var lika bra att få dem nedpackade redan nu.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se