Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

26 maj

Av Rosanna - 26 maj 2008 07:37

Godmorgon! :)

Vaknade upp klockan sju för att klä på mig och försöka äta lite grann. Ska ringe tandläkaren om bara några minuter, om jag vågar alltså. Idag är det en grymt bra dag tror jag.. Börjar 10.24 och slutar 14.50, riktigt nice alltså. Ska eventuellt följa med storesystern och kolla in hennes nya lägenhet också. Men nu ska jag skicka iväg några mail, bland annat till Grinda tjejer! Sen ska jag klä på mig och liknande...

Puss!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se