Direktlänk till inlägg 21 maj 2008

Körskola!

Av Rosanna - 21 maj 2008 13:57

om hem en stund sen och var alldeles jävla blöt! Började verkligen spöregna när jag och tvillingen klev ut ur bussen, otur alltså! Så nu är man ombytt och har fått i mig lite mellanmål innan jag ska iväg till körskolan och leka lite. Är så grymt kul kan jag lova er! Tog på mig den nya CK spetsbhn som jag köpte förra veckan, tusan vad skön, haha! Nej, nu ska jag börja röra mig mot körskolan som sagt. Men innan dess måste jag bara tipsa om en ny blogg som kommit,(www.vasbyskvaller.bloggagratis.se ) satt och asgaravde när jag läste den. och nej, den är inte rolig för er som inte bor i samma område som mig eller känner dem som bor här.

 
ANNONS
 
Hilda!

Hilda!

21 maj 2008 21:28

Gumman du har länkat till din egna blogg men de kanske är meningen ? ^^

http://hildaaa.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rosanna - 14 februari 2009 14:04

Tror eventuellt att det är dags att byta blogg ett tag framöver iallafall..     http://rosanna.shedevil.se/ så länge, förmodligen återvänder jag som alltid.. ...

Av Rosanna - 14 februari 2009 13:25

Nej, jag tänker inte skriva något inlägg om hur mycket jag saknar någon att krama om såhär på alla hjärtans dag.   Igår hamnade Hilda hemma hos mig, vi lagade en grym middag och Elisa hade gjort en riktigt god cheesecake med hjälp av mig. Tjocka och ...

Av Rosanna - 12 februari 2009 07:29

Ni vet den där känslan man får när man varit stressad ett längre tag och sedan bara känner lugnet igen? Ungefär så känns det just nu, men ändå inte. Ett prov och en redovisning idag - sen kanske det släpper. Men just nu känns det som om det pirrar i ...

Av Rosanna - 10 februari 2009 19:27

Av Rosanna - 10 februari 2009 18:47

Geografiprovet kunde ha gått så otroligt mycket bättre, men som tur är så är det fortfarande en del av kursen kvar då jag får tid att visa vad jag går för. Hade måndagschema idag istället för det ordinarie - så någonlunda borta var man hela dagen på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se