Alla inlägg under april 2008

ANNONS
Av Rosanna - 13 april 2008 11:05

Godmorgon små hjärtan (:

Vaknade en liten stund sen med en massa missade samtal från en förmodligen riktigt full Uno, vad ville du för något? :)

Kilade in till mamma och pappa, blev något så grymt sugen på att göra något skoj att dricka med stavmixern, så en apelsin och banan och en blåbärsmoothie blev det.

Ska hinna dammsuuga och få upp gardinerna idag, även lite småsaker som kommer senare. Under eftermiddagen någon gång kommer Mona, vi ska försöka få ihop vårt arbete till idrotten idag, så att vi kan öva någon timme nästa vecka innan vi får tid att visa upp det.ANNONS
Av Rosanna - 13 april 2008 02:14

Nej, nu slänger jag ner datorn på golvet från sängen, myser ner i sängen och med det varam täcket runt mig och drömmer mig bort , sov sött sötnosar!

Av Rosanna - 13 april 2008 01:56

Kvällen tillbringades med Sanna på löp, ringde runt lite roligt folk och försökte dra ihop något men det var lika dött som vi hade trott. Låg i soffan på löp och såg på vinterviken som vi lånade av någon av de som bor tillsammans med sanna på internatet.


Tack till min ängel som höll mig sällskap hela vägen hem i telefonen!

Nu ligger jag här i sängen, vrålhungrig och jätte sugen på mys. Inte hjälper det heller att Björn är grymt gullig på msn...

Av Rosanna - 12 april 2008 18:54

Ge mig en sötnos som kan massera mig på ryggen tills jag somnar, har så jädrans ont.Av Rosanna - 12 april 2008 17:52

Har fått i mig ett par koppar kaffe och fika inne hos mamma och pappa. Är så otroligt seg efter duschen att jag sitter här i invrivad i en filt och mjukiskläderna har åkt på. Bangade på att träffa Henrik då han hade velat att vi skulle setts i Blackeberg som ligger evigheter ifrån mig. Så nu har jag en helt öppen kväll, men vill så gärna dra ut och hitta på något ett tag iallafall, men var finns folket?


Puss

Av Rosanna - 12 april 2008 13:22

Sådär! Nu har jag fått i mig en tallrik med pasta pesto och samtidigt hunnit umgås med resten av familjen och även min vuxna halvsyster som har på besök. Var väldigt mysigt, men nu är jag tillbaka här inne hos mig och det är väldigt tyst här i jämförelse med hos mamma och pappa. Ska snart faktiskt gå ut och hjälpa mamma i trädgården, skönt att få lite frisk luft. Har dock ett litet problem bara... och det är att det kliar något så otroligt i fingerspetsarna efter något nytt att shoppa! Skor eller smycken eller vad som hellst bara något!!Av Rosanna - 12 april 2008 08:50

Varför jag är vaken är för att jag vill hinna träffa min halvsyster vars ena dotter spelar en match i väsby just nu. Senast vi träffades var när storesystern min tog studenten, vilket var förra sommaren..


Sitter och läser en gammal veckorevyntidning och slappar, fått i mig en tallrik med fil, linfrön, persikor & banan! Ska snart klä på mig lite, fortsätta städa här inne, stryka kläder och bara mysa fram tills eftermiddagen någon gång då jag ska möta upp Katja! :)


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se