Alla inlägg under april 2008

Av Rosanna - 13 april 2008 23:06

Nej, nu kallar mig säng på mig, ögonlocken känns tunga såhär på söndagskvällen! Sov sött!

ANNONS
Av Rosanna - 13 april 2008 22:32

Undrar om det finns någon manlig bloggare här?

ANNONS
Av Rosanna - 13 april 2008 22:19

Läs det min dundersöta lillasyster skrivit om mig på sin blogg här! :)


Annars sitter jag fortfarande kvar här i soffan, har försökt få tag på Simon men antar att han kör på 'Dissa- Rosanna- dagen' idag eller liknande. Har verkligen en jätte obehaglig smärta i ryggslutet och mår inte helt 100 annars heller. Tycker så synd om Uno som ångrar alla de samtal han ringde mig i natt, han hade ångest över att han väckt både mig och tvillingen ett x antal gånger.. Du får helt enkelt börja ta det lite lungnare.

Ska snart bortsa tänderna, smörja in mig en i massa gott doftande body lotion och krypa ner i sängen med det varma täcket mot huden.


Med risk för att låta tjatig nu ( förlåt tjejer, men jag måste säga det igen ) så måste jag skaffa mig en söt liten pojke så snart som möjligt. Behöver någon att mysa en massa med, frivilliga sökes!


Av Rosanna - 13 april 2008 21:39

Oh vad skönt det var att basta! Låg där länge i värmen och bara njöt, grymt skönt var det. Mona och jag stod och väntade i kylan på bussen som var lite försenad som vanligt, och Mona försökte hålla mig varm genom att få mig att dansa, och hon lyckades! Har dansat och sjungit något så otroligt idag, helt slut i kroppen! Sitter på soffan nu i underkläderna och ett skönt mjukislinne, har flätat ihop håret och sitter och pratar med sötnosar på msn.


Camelia, om du råkar läsa det här så ska du veta att jag finns där för dig om du behöver prata ut om det som hänt. Verkligen.. Vet att det känns tufft, men du klarar dig igenom det här!

Av Rosanna - 13 april 2008 19:04

Mona ligger i soffan och jag sitter på golvet, har precis dansat en massa och ska snart forsätta igen. Ätit middag har vi också hunnit med, var rikigt gott.

Av Rosanna - 13 april 2008 16:54

Mona kommer om 15 - 20 minuter, ska ta på mig skorna och möta henne, sedan ska vi sätta igång med arbetet!

Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.

Av Rosanna - 13 april 2008 16:02

Har kommit hem från en liten promenad ute i regnet. Snart kommer nog Mona förbi och vi ska sätta ihop stegen till låten som vi ska redovisa på idrotten. Har käkat lite mellanmål också, mackor , kaffe och en rikigt god smoothie igen. Städat en held del och är alldeles trött i kroppen nu. ka bli skönt att njuta lite i bastun senare ikväll efter världens grymmaste middag.


Imorgon ska jag och mamma kila ner till centrum, sola lite, försöka hitta kosttillskotten och även lite nytt till badrummet.

Av Rosanna - 13 april 2008 13:25

Vet inte riktigt hur jag ska få ur mig det här. Det är sex år sedan idag. Sex långa år, och du ska veta hur saknad du är, från dag till dag. Och visst händer det att det går dagar, då jag faktiskt inte orkar tänka på dig, dagar då allt annat flyter på som det ska. Men det betyder inte att jag inte kommer ihåg dig. Har en bild på dig och mig, jag sitter i ditt knä, kan nog inte vara så mycket än ett par år gammal. Där sitter jag i knät på min fantastiske halvbror. När jag ser den bilden idag gör det ont, det är en bild jag inte vilar ögonen på precis. Men det är saknad som blandas med glädje. För jag vet att du förmodligen har det bättre nu, än när du var som sjukast, och jag vet att du är saknad av oss alla.

Inte är det bara för mitt eget utseendets skull som jag tänkt tatuera in ' Memento mori ' på kroppen, utan för att verkligen påminna mig om att leva varje dag för alla dem jag förlorat. Alla de dagar de aldrig upplevde.

Alla de dagar du kunde ha varit här istället för att se dem där uppifrån, de ska jag leva med ett leende på läpparna. Och det är för att jag lever, lever med en saknad i mitt bröst som inte går att ersätta.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se