Alla inlägg under april 2008

Av Rosanna - 15 april 2008 19:49

Har stått och lyssnat på Brolle, strykit kläder och funderat en hel del över småsaker. Hittade en massa söta tshirts som legat underst i högen jag skulle ha strykit för evigheter sen! Tvillingen står och övar på sitt danspass som hon också ska redovisa på fredag under idrotten, jag funderar på att ställa mig i badrummet och smeta in mig i lite bus och sedan fixa ihop te & ta en banan. Kom hem och middagen bestod av en smoothie idag igen, så nu börjar jag faktiskt bli lite hungrig igen.

ANNONS
Av Rosanna - 15 april 2008 16:34

Om ni bara kunde veta hur otroligt pinsamt jag tycker att det är när män och kvinnor som går och koller på fotboll förstör en jävligt bra match.

Om bara mina ord kunde tala om för er hur otroligt pinsamt det är skulle jag vara nöjd, men det gör det ju inte.. Så läs det här, för jag är så otroligt trött på all jävla skit som bara förstör fotbollen. Jag menar, vad finns det för kul med att förstöra för spelarna och slänga in golfbollar & saltkar på planen? Skaffa er en riktig jävla hobby istället för att förstöra.

ANNONS
Av Rosanna - 15 april 2008 16:04

Sitter i den vanliga lilla datorsalen i skolan där vi ska skriva upmipsatsen i finskan. Ska alltså skriva lite nu, sen kommer jag förmodligen tröttna på dessa skolpigga iv-elever som sitter och spelar något jävla spel.

Kommer att få sluta om ca en timme, vilket är rätt så skönt eftersom jag börjar bli grymt trött. Ska hem och mixa ihop en massa smoothies igen och slappa. Kanske händer det att jag råkar ta upp någon skolbok och läser ett par sidor i den. Kanske.


Och ni, var snälla och läs min lillasysters blogg så hon blir lite glad.

Här hittar ni den! :)

Av Rosanna - 15 april 2008 14:24

Haft en rätt så slapp dag idag, snackade om EU på samhällslektionen, choklad på svenskan och fixade ihop dansen på idrotten. Nu står jag här och är grymt kissnödig, men ingen vill lämna datorerna, suuuuck!!

Går kvar till sex som vanligt idag, men ska snart iväg och plugga lite av engelskan som är tills imorgon och sedan få i mig en macka.


Puss

Av Rosanna - 14 april 2008 20:56


She was barely sixteen and too young to be drinking wine
She belonged to a guy with a car the aggrasive kind
I got high on a rush when my eyes locked on hers
She would not look away and from there it got worse
She came up and said i know that pain doesn't hurt
I should have found the words

Refr:
Come on come on it's late and we'reway off the track
Troubles wait for us now
If we kiss there'll be no turning back it's a fact
Troubles wait for us now
Cause we're playing with fire
I'm playing with fire
Playing with you

We went out in the night to the stars and the mystic moon
We were far from the crowd and a thought shall we get back soon?
But her face was so close and my mind was a mess
And the stars they said no but the moon whispered yes
She took my hand and said i know a place we can go
No one will ever know

Come on come on it's late....

Cause we're playing with fire
I'm playing with fire
Playing with you
Is playing with fire
And you got me burning now
Don't get me burning now

Av Rosanna - 14 april 2008 20:08

Köpte en söt sjal från marimekkos kollektion åt H&M, och jag älskar den! Går att användas på sommaren på stranden och nu som sjal. Sitter och lyssnar på Hinder - Nothin' Good About Goodbye och funderar på att kila in till badrummet, tvätta av mig sminket och få mig flera timmars sömn inatt, mycket pga den grymma värk jag har i ryggen & nacken.


Matchen är i full gång nu också..Och även fast jag är AIKare från grund och botten så tror jag inte vi gör mål i denna match, inte när det gäller liksom.


Imorgon väntar en riktigt lång dag i skolan, kan slå vad om att jag kommer tröttna efter första lektionen som är samhälle. Går från åtta till sex, så relativt död kommer jag att vara när jag kommer hem igen. I helgen jobbar jag också så hela denna vecka kommer vara väldigt seg, får se om jag överlever!


Kan dock inte krypa ner i sängen riktigt än, för klockan 21 är det sagt att de ska tändas ljus i fönstret för Engla och hennes familj.Av Rosanna - 14 april 2008 19:23

Tjejen är 10 år och sjunger så otroligt jävla grymt.Av Rosanna - 14 april 2008 10:48

Slöar i soffan och funderar på att snart byta om och få i mig lite lunch innan jag drar och solar och shoppar med mamma. Gjorde en grymt god smoothie med jordgubbar och banan till frukost och nu är jag sådär hungrig igen. Ska iväg och köpa lite småsaker hem och kostillskott, hörde att gina har fått in lite saker, så blir nog att ta en tit även där.


Här hemma ser det iallafall ut som om det hade varit ett tredje världskrig, ligger en massa saker överallt, hela köket ska möbleras om när vi fått dit de nya gardinerna osv. Tur för mig och tvillingen att villan är rätt så stor, så får vi plats att vara på andra ställen än bara i köket också.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se