Alla inlägg under april 2008

Av Rosanna - 20 april 2008 20:23

Sitter här i soffan, kollar igenom mail och svarar på några frågor. Ska snart tvätta av mig sminket och sova, är riktigt trött faktiskt!


ciao!

ANNONS
Av Rosanna - 20 april 2008 18:45

Sådär, efter ett helt otroligt arbetspass som varat från 06.30 till 16.40 är jag alltså helt jävla död. Var en rätt så slitsam dag, och det enda roliga var väl att Mats Rubarth var hos oss och åt lite brunch med vänner. Snart när jag kommit in hos mig ska jag börja plugga är det tänkt.. in my ass.  

ANNONS
Av Rosanna - 19 april 2008 17:12

Sådär, efter nästan  en tiotimma lång arbetsdag så är jag äntligen hemma hos storasyster igen. Har varit en rikigt tuff dag då vi fattades 3-4 stycken och det gjorde så att vi fick springa ännu mer! Så nu ska jag buta om till mjukis, försöka lägga mig i soffan utan att somna och snart äta lite innan jag tuppar av. Imorgon ser dagen likadan ut, förutom att det för närvarande bara är 60 brunch gäster bokade imorgon, så det kan hända att jag kommer hem i tid! Sen ska jag ju också ta mig från stan hem till lilla väsby igen.. suck.

Av Rosanna - 19 april 2008 05:52

Jaha, då har jag alltså varit uppe i 20 minuter, klätt på mig och sminkat mig. Ska snart gå ner till jobbet där jag börjar halv sju. Storasystern står inte på toaletten och sminkar sig just nu, så jag tog tillfället i akt och satte mig här.

Igår var det lite shopping med Hilda, fick med mig två tshirts med tryck till systrarna hemma i väsby och en kofta till mig själv för bara några hundralappar, härligt! Kvällen spenderades i soffan, såg på V for Vendetta ( ? )och pratade en stund med Simon i telefon om allt möjligt. Ikväll ska jag ta en tur till Katja om jag orkar, får se hur det blir med den saken.


Ciao! 

Av Rosanna - 19 april 2008 05:52

Jaha, då har jag alltså varit uppe i 20 minuter, klätt på mig och sminkat mig. Ska snart gå ner till jobbet där jag börjar halv sju. Storasystern står inte på toaletten och sminkar sig just nu, så jag tog tillfället i akt och satte mig här.

Igår var det lite shopping med Hilda, fick med mig två tshirts med tryck till systrarna hemma i väsby och en kofta till mig själv för bara några hundralappar, härligt! Kvällen spenderades i soffan, såg på V for Vendetta ( ? )och pratade en stund med Simon i telefon om allt möjligt. Ikväll ska jag ta en tur till Katja om jag orkar, får se hur det blir med den saken.


Ciao! 

Av Rosanna - 17 april 2008 20:08

Mår riktigt dåligt just nu, råkade somna i soffan med historiaboken i handen och datorn i knät. Vaknade upp med en huvudvärk som slår de flesta värkar, yrsel och allmänt dåligt mående. Så nu sitter jag upp, känns som om jag ska spy och funderar på att kila upp till sängen och somna om igen och hoppas på att jag mår bra imorgon. Får vakna upp lite tidigare för att packa väskan inför helgen osv, men sömnen gör mig nog lite bättre.


Att man kan bli så trött på människor i sin vardag.. Människor som jag kommer att tvingas leva med varje dag i ett par veckor till och jag är så förbaskat trött på deras attityd och sätt att vara på. Nya egenskaper upptäcks titt som tätt, och tillåt mig att säga att jag inte gillar dessa egenskaper.


Anyway, fick höra från Jerez att när han skaffar unge i framtiden tänker han inte låta ungen få lära känna mig för att han vill beskydda den från alla de konstiga saker jag yttrar mig om enligt honom.. hmm..

Simon: Så t.ex om jag ser dig på stan och jag går med min unge kommer jag undvika dig när ungen ser på, vinka när ungen inte ser men inte låta dig komma fram och hälsa på oss.


Annars är Hilda värd alla kramar jag någonsin kommer ge någon! För att hon är så otroligt stark när det gäller fotbollen.

Och Camelia, du vet var du har mig och jag lovar att hjälpa till när du behöver det.Av Rosanna - 17 april 2008 18:53

Skoldagen gick relativt bra, satt för mesta ute i solen med Hilda & Jerez, skojade och sådant. Drog ner till stinsen med Hilda och tvillingen under ett hål och kikade i affärer och njöt av våra stora mjukglassar med strössel på. Länge sen man fick i sig något liknande, och gott var det :)


Sitter och läser några sidor ur historiaboken som ska vara lästa tills imorgon. Har precis gjort engelskan och skrivit lite på svenskan också, och nu är tvillingen på jakt efter en skiva att bränna ner låten vi ska dansa till imorgon. Åt några mackor & lite soppa till middag och är helt slutkörd efter gymmet idag. Ska hinna packa väskan och få ihop en hel del skoluppgifter innan jag tänkte ta en promenad.


Av Rosanna - 17 april 2008 09:10

Står i datorsalen med Mona, letar efter info till mitt arbete i svenskan, ciao!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se