Alla inlägg under april 2008

...

Av Rosanna - 22 april 2008 21:21

Himlen är oskyldigt blå,
djupaste hav likaså.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat, oss in i en vrå.
Är himlen så oskyldigt blå

ANNONS
Av Rosanna - 22 april 2008 20:11

Alla verkar ju blogga om dem. Sommarkänslor alltså, och visst vill jag hellre ha sommaren här & nu, än den här lite småkonstiga tiden med kyla & värme då och då. Men Hellström, sommar och en massa vänner är helt enkelt sommarkänslor.ANNONS
Av Rosanna - 22 april 2008 19:21

Brolle - Faller du


 Sitter och gör italienskaläxan och slappar lite i soffan. Ska upp tidigt imorgon, är dock ledig hela dagen.Av Rosanna - 22 april 2008 08:54

Står i skolan och har precis skivit klart ett mindre prov om EU, samhälle. Ska åka till tandläkaren om en timme och sedan fortsätter dagen på som den ska. Kommer tillbaka till idrottslektionen, har hål i två timmar och finska i två, yes.

Av Rosanna - 21 april 2008 21:12

Sov sött (:

Av Rosanna - 21 april 2008 20:29

Förresten, en bekant till mig, Max , syns på kanal 5 just nu tror jag..

Av Rosanna - 21 april 2008 19:38

Mår riktigt dåligt just nu, har sådan huvudvärk och tårarna pressar mot ögonen för att det gör så förjävligt ont. Fick inte ner en tugga av maten, och nu sitter jag här och skulle lika gärna kunna spy som sova.


Såg att Emma laddat upp lite bilder från vår lilla solning i parken idag, solade, lyssnade på musik och pratade. Känns som om det var evigheter sen sist vi riktigt snackade ut om saker och ting, även fast det för det mesta handlande om att vi borde skaffa oss pojkvänner.

 

Av Rosanna - 21 april 2008 17:57

Helt underbart väder vi har haft idag! Hade hål från 11.25 till 13.50 idag, då Emma och jag drog ner till Edsbergsparken utanför skolan och solade & myste efter att vi ätit lunch.

Fick reda på att jag har fått en ny tandläkartid imorgon klockan 11, för att kolla upp tanden som jag råkade förstöra i helgen. Ska snart äta lite middag, plugga en hel del och kanske även gå ut och springa en runda ( Simon skulle bli glad då kan jag lova) och bara slappa lite innan jag somnar igen.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se