Alla inlägg under april 2008

Av Rosanna - 26 april 2008 10:16

Sitter här i soffan, steg upp ur sängen en liten stund sen och nu funderar jag på vad tusan jag ska hitta på idag. Gårkvällen var ju som sagt trevlig, eller jaa hela dagen var härlig!

Senare idag ska jag iväg på tjejmiddag men innan dess ska jag nog försöka ragga upp någon som vill ta en glass med mig i solen!

 

 Några tappra själar hade orkat ta sig till parken utanför skolan igår morse för att ha idrottslektion. Och nej, jag var inte med på denna match, jag hatar flygande tefat som man ska ta tag i! ;)


Efter skola drog jag iväg med Sanna in till stan, la oss i kungsträdgården och spanade killar, åt glass och bara njöt.


Och precis som vi, var det en massa andra människor ute i kungsan...Nette och tvillingen, precis käkat klart och är mätta & belåtna.

ANNONS
Av Rosanna - 26 april 2008 00:44

Klunkar i mig citronvatten och jiddrar på msn. Ska snart klä av mig och hoppa ner i sängen, sov sött!

ANNONS
Av Rosanna - 26 april 2008 00:17

Kom hem en liten stund sen, har hunnit prata i telefon med en riktigt söt liten stackare som frös som tusan i väntan på bussen och pratat lite grann med pappa i telefon också.

Var ju som sagt inne i stan med Sanna, slappade runt lite i kungsträdgården som för övrigt var helt jäkla fullt med solslappande människor! Åt glass och pratade en hel del om olika saker. Åkte efter det in till lilla väsby, mötte Hilda & Elli på tåget och sedan satt vi och väntade på tvillingen min, Nette, Mona och hennes kompis. Käkade god mat på en söt liten resturang och sedan bar det av hem till Nette där hon och jag såg på film, snackade en hel del och bara tog det lungt.Av Rosanna - 25 april 2008 12:25

Står i datorsalen och degar, har precis skickat iväg några arbetsansökningar och börjar om en kvart. Legat ute i solen sen tio och ätit lunch där emellan. Har italienska nu, och är riktigt opepp på det, men förhoppningsvis går det snabbt och sedan får jag träffa Hilda igen, haha. Nej men..

Efter skolan ska jag iväg med Sanna in till stan på veckorevyn mingel, sedan åker jag hem till lilla väsby igen. Vi tänkte ta och äta ute vid resturangen nära stationen, Hilda, Elli, Mona, tvillingen och jag, så ikväll blir det slappt med andra ord!

Simon, om du läser det här så vet du att du är en liten plupp som inte orkade komma idag!

1-0

Av Rosanna - 24 april 2008 20:41

1-0 står det i matchen mellan Aik och djurgården just nu.. hoppas det håller i sig för guds skull!!

Har varit en riktigt bra dag, precis så som jag förutspådde. Runt lunchtid satt jag & Emma vid busshållspaltsen utanför skolan och höll Simon sällskap tills hans buss skulle komma. Stackare mådde riktigt dåligt och såg inte alls så jävla pigg ut. Hade italienska då vi fick sitta ute i solen och öva på dialoger ett tag innan vi hade hål tills tre igen. Låg i solen med Uno, åt mackan han så snällt köpte åt mig och bara snackade. På idrotten hade vi beeptest, gick rätt så bra för att vara mig det handlade om. Hoppade av tredje sist och var rätt så varm i kroppen efter det!

Kom hem i lagom tid tills middagen skulle lagas, blev pasta pesto och knäckebröd till det. Efter middagen ringde jg Simon som var på väg in till matchen och vi snackade om det mesta vi kunde komma på under den halvtimmen som det tog för honom att komma fram.

Har skickat iväg några arbetsansökningar nu, och ska snart börja plugga inför testet i engelska imorgon. Imorgon eftermiddag ska förresten jag & Sanna dra iväg på mingel inne hos veckorevyn. Väntar på att få höra ALLT om den där killen Sanna!! ;)

Av Rosanna - 24 april 2008 06:47

Godmorgon sötnosar!

Idag är en bra dag, jag bara känner det på mig. Idag kommer det hända en hel del! Men nu ska jag låta tvillingen sitta här, hon verkar ha stress.

Av Rosanna - 23 april 2008 20:19

Sitter i soffan i pyjamasen och pluggar italienska. Har kommit ut ur bastun en stund sen, och först nu upptäckte jag att jag verkligen bränt mig på axlarna & på kinderna.. aj aj aj.
Imorgon har vi beeptest ( ? ) på idrotten, snacka om att jag är körd.

Av Rosanna - 23 april 2008 16:40

Jobbade i tre timmar på morgonen, och har suttit ute i fyra timmar och bara njutit nu! Har lyckats få en del färg, men också brännt mig vid axlarna, men varför klaga när solen gör en så jäkla glad?

Solat, läst gamla veckorevyntidningar , ätit rulltårta som mamma bakat och bara njutit. Vissa säger; Äta bor man annars dör man. Jag säger; Njuta bör man, annars dör man.

På tal om njuting, jag ska fixa så att jag kan basta ikväll! Basta, smörja in mig med en massa body lotion, fixa naglarna osv, mysigt!

Har som sagt varit ledig idag, men ingen ork till att plugga. Någon som vill hjälpa mig med italienskaläxan? Någon? Simon?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se