Alla inlägg under april 2008

Av Rosanna - 10 april 2008 20:34

Dessutom är jag så grymt besviken på en människa i min umgängeskrets. Att du plötsligt skulle förvandlas till något jag verkligen inte tål trodde jag inte. Du vet om att det finns andra förutom dig, då gäller det ju bara att bete sig som om man vet det också..Jävligt egocentrisk är du.
Och för det andra så har en lampa uppe i taket gått sönder, så det är kolmörkt här. Inte fasen klättrar jag upp på en stege bara för att det är ett bar meter högt i tak här nej. PAPPA kom och hjääälp mig :(

ANNONS

1-0

Av Rosanna - 10 april 2008 20:30

Kom hem precis från en liten promenad med mamsen. Och det känns väldigt skönt att se att Aik just nu leder med 1 - 0 mot Gif sundsvall, när det är ca 75 minuter spelade. Fått i mig lite mer tomatsoppa nu också, så nu är hungerkänslan bara liten än så länge.. Tagit mig en skön dusch också, och jasmins duschcremen dofter grymt!

Ska se lite på film som mamma köpte idag som jag fick låna, sen ska jag somna i min sköna lilla säng :)

ANNONS
Av Rosanna - 10 april 2008 19:17

Jag älskar mamma!

Vi satt och försökte få ihop en arbetasansökan åt mig, och när vi lyckades så la vi oss i sängen ett tag. Bad lillesystern hämta varsin glass åt oss från frysen och där låg vi ett bra tag och mumsade på glass. Plötsligt skulle då lillesystern ringa min storasyster, och när hon då gjorde det så ljög storasysterns fästman ihop en berättelse om att hon hade ringt fel och att det var Bettan hon pratade med. Lillasystern min blev såklart generad och bad om ursäkt och la på. Ett tag efter ringde 'Bettan' upp och berättade allting för lillasystern, fy helvete vad jag och mamma inte kunde hålla oss för skratt, gravade i säcker 5 - 10 minuter åt det.


Nej nu ska jag och mamma gå ut på promenad, mamma måste röra lite på sig nu när hon opererat sig :)

Av Rosanna - 10 april 2008 17:14

Sitter inne hos mamma och pappa, ska äta lite mat här, eller ja iallafall försöka. Fått i mig en tallrik filmjölk och en yoggi  under hela dagen, så måttligt hungrig är jag nu! Och vad hjälpte det att vi hade ett grymt tufft spinningspass på idrotten? Klunkade i mig vatten och körde på för fullt, härligt.


Uno blev överlycklig ( ? ) när han fick sin present som var en liten kladdkaka. När han fyllde 18 förra året skulle jag och han göra en kladdkaka, men misslyckades helt, så detta år blev det en färdigköpt från frödinge!


Fick tillbaka samhäll - ekonomi provet idag, och tro tusan att jag blev lite missnöjd! 1.5 poäng ifrån MVG, surt. Men så gjorde vi också ett prov imorse, referatprov i svenskan som var relativt enkelt.


Och jerez, om du nu läser min blogg så får du ta mig tusan kommentera ibland också :/


Av Rosanna - 10 april 2008 06:46

Färdigsminkad, påklädd och allting fixat förutom tandborstningen & jakten på en strumpa som fortsätter...Grattis havreflan! :)

Graau!

Av Rosanna - 9 april 2008 21:05

Hon är fullkomligt fantastisk, älskar att kika in på hennes blogg och bara sitter och njuta.

Jerez lovade att logga in nio vid msn, kommer han inte om 5 minuter sover jag, okej? Då får jag ta smällen om min lärare kommer på att jag verkligen inte förstod läxan.

I helgen har jag en hel del planerat! Blir förmodligen att träffa Henrik om han har tid, Matte och jag skulle försöka hitta på något roligt och på söndag kommer Mona hit och vi ska försöka få ihop idrottsläxan som vi ska göra tillsammans. Vi ska analysera en låt och sedan komma på ett gäng stegkombinationer till den, få resten av klassen att svettas alltså.

Upp tidigt imorgon för att fixa med väskor hit och dit, frukost och lite småfix, sen har jag skola 08.20 - 16.00 ajajaj :/

Av Rosanna - 9 april 2008 20:13

Har fortfarande ont i käften, men det börjar gå över nu. Så nu är det bara problem med att tugga fortfarande, men det löser sig :)

Sitter i köket i bikini och badrock, försöker mig på itanlienskaläxan men lyckas inte riktigt.. Försöker få Jerez att hjälpa mig, och jag kanske lyckas. Imorgon är det spinning på idrotten, känns riktigt kul det! Men fram tills dess kommer jag att ha en massa tråkiga lektionen som jag förmodligen kommer att somna på..

Av Rosanna - 9 april 2008 18:10

Sådär, snart ska jag få i mig lite mer mat, woho! :D Blir tomatsoppa som sagt, och även det är en kär favorit. Har suttit inne i badrummet och tagit lite bilder på mig och lillasystern som var här nyss, men som gick in till mamma och pappa för att ta hand om mamsen. Hon hade tydligen tid för operation idag vilket jag inte hade en aning om. Så nu kom hon hem med världens bandage runt hela benet! Ska vara sjukskriven i två veckor, stackare.


Nej, nu ska jag äta :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se