Alla inlägg under april 2008

Av Rosanna - 11 april 2008 23:00

Vad gör alla andra en fredagskväll som denna? Själv sitter jag hemma, tycker att det är rikigt skönt att inte behöva oroa sig för några busstider, ångest eller liknande. Så här i soffan har jag fastnat, invrivad i filter och myser lite grann.Hade jag haft möjligheten att radera alla  minnen från dig och med dig hade jag gjort det på direkten. Men det är svårt att göra det när det till och med är svårt att inse att du aldrig ens har funntis där vid min sida.

ANNONS
Av Rosanna - 11 april 2008 21:57

Nette hade med sig två filmer som vi hade tänkt se på, såg som sagt' att göra en pudel' och skulle försöka se på Råtatoui ( stavning? ) men efter ett par försök gav vi upp. Nette gick hem till sig och loggade in på msn med ett gapskratt.


Janice - "Åhh jag fick en björn i ögat" säger:

aaaaahahahahahahahahhaahahhaahhahahahahahaha

Janice - "Åhh jag fick en björn i ögat" säger:

inte konstigt att råtta filmen inte funkade!

Janice - "Åhh jag fick en björn i ögat" säger:

de är tydligen en sån där "lyssna och läs" skiva  :P hahahahahahhahahahahha

Janice - "Åhh jag fick en björn i ögat" säger:

fan va bra man är

Rosanna, I wanna wake up where you are säger:

HAHAHHAHAHAHHA

Janice - "Åhh jag fick en björn i ögat" säger:

suck alltså!

ANNONS
Av Rosanna - 11 april 2008 20:03

Sitter i soffan med tvillingen och Nette, ser på filmen 'att göra en pudel' och snackar lite grann. Myser i mjukisbyxorna och ska snart tvätta bort sminket men fortsätta kika på film. Messar lite smått med Henrik också, blir eventuellt att träffa honom imorgon kväll, får se hur det blir.

Hade som sagt dans imorse på idrotten, blev riktigt roligt där med Theodor som danspartner då och då eftersom han tog sådana gigantiska steg när vi dansade vals, och jag försökte smått följa med småspringandes efter honom.


Av Rosanna - 11 april 2008 17:36
Av Rosanna - 11 april 2008 15:37

Kom hem en stund sen från skolan, hade ingen engelska eller historia idag eftersom lärarna var på en kurs. Gick hem från bussen med solglasögonen på nästippen, musik och en överglad tvilling som sällskap. Fick i mig två mackor och nu sitter jag i soffan och ser på Marie Antoinette, verkar vara en rätt så nice film.


Simon är nog världens bästa kille när det gäller att få mig att le igen. Efter italienskan var jag på riktigt dåligt humör för att det hänt så mycket på sista tiden och jag var så grymt hungrig, tror ni inte Simon väntar på mig när jag pratat klart med läraren och ger mig en myskram så in i helvete?


 I kväll blir det som sagt lungt, får se vad som händer.

Av Rosanna - 11 april 2008 12:02

Står i skolan i en av datorsalarna och känner mig helt konstig. Som hungrer blandat med ångest som gör så tusans ont i magen :/ Hade jag inte haft några viktiga lektioner idag hade jag suttit hemma en bra stund sen med den sista varma koppen, någon av de nya filmerna och en massa mys. Mys precis, det behöver jag stora doser av i helgen! Känns som om jag bara ska bryta ihop och gråta för var minsta sak hela tiden..


Blev bjuden på en fest på söder ikväll också, men fy tusan så ligger jag hellre hemma och längtar ihjäl mig efter en heting att mysa med än att vara social med en massa  jag verkligen inte känner.


Har italienska om en halvtimme, sedan hål igen i en timme innan historian. Ska hem sen, mysa ner mig med datorn i soffan och bara dega hela kvällen.Av Rosanna - 11 april 2008 06:38

Sitter i köket snart helt färdig med alla morgonsysslor. Lyssnar på musik och är allmänt pepp. Ska ha dans nu på morgonen och efter det har jag ett grymt hål, ska försöka fixa ihop lite jobbsaker och skolsaker då, sen är det några ämnen till i skolan innan jag får återvända hem igen :)


Av Rosanna - 10 april 2008 20:52

Fy helvete vad seger smakar bra!!

1-0 blev det och tusan vad nöjd man är.  Äntligen gubbar :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se